- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Karsi tarafa yeni bir kartal hediye etmeli fena yamultmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
140 km/S ile gittiği de hemen anlamışlar maşallah hiç kaçmaz insanlardan bir beygirin biri öyle yazmış bilir kişi gibi herkes arkasından gitmiş 140 Km/S ile çarpsan ne o mercedes o halde olur nede kartal o şekilde kalır az mantık arkadaş.Ne mi alaka bi alttaki posta bakarsan alaka kabak gibi durmuyor mu peki?
Rize yolunda Giresun Trabzon şehirler arası yolda 140 ile birine vuran ben değilim sonuçta.
Bu adam İstanbul’da futbol hayatına idame ettiğine göre iki şehir arasında 1700 km mesafe var hani.
en fazla 100dür kazadan anladıgım kadarıyla140 km/S ile gittiği de hemen anlamışlar maşallah hiç kaçmaz insanlardan bir beygirin biri öyle yazmış bilir kişi gibi herkes arkasından gitmiş 140 Km/S ile çarpsan ne o mercedes o halde olur nede kartal o şekilde kalır az mantık arkadaş.
Oğlum niye çıplak dolaşıyorsun
Buraya geldiğinde denize giderken de böyle diyecek misinOğlum niye çıplak dolaşıyorsun
Orda dolaşılır. rizede cıbıl cıbıl ne alakaBuraya geldiğinde denize giderken de böyle diyecek misinEvet dediğin anda kafanı camdan aşağı sarkıtırım
![]()
forum uyelerının bulusması yasak bılıyorsunuz umarım dostumBuraya geldiğinde denize giderken de böyle diyecek misinEvet dediğin anda kafanı camdan aşağı sarkıtırım
![]()
Oğlum niye çıplak dolaşıyorsun
Uzun yola çıktıysa camlarında film varsa bence de normaldirOrda dolaşılır. rizede cıbıl cıbıl ne alaka
O zaman ben arabaya cam film yaptırıp Yozgatta çıplak araba süremUzun yola çıktıysa camlarında film varsa bence de normaldir![]()
Bilmiyodumforum uyelerının bulusması yasak bılıyorsunuz umarım dostum
Polis çevirmesinde polislerin kendi aralarında şu şekil 1 sohbet geçer kanks yavO zaman ben arabaya cam film yaptırıp Yozgatta çıplak araba sürem
Maşallah heybete bak yav.