#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan adam gol atmis harika sutla siz burda adami gömüyorsunuz, baska macmi izledik sahanin en iyisiydi.
Benim bu seneki favori yerli futbolcum. Kim ne derse desin, Barışa destek verip büyük futbolcu olmasına katkı sağlamalıyız.
O da bu desteğin ve sevginin karşılığını verecektir.

Elimizdeki en yüksek bonservis potansiyeli olan yerli bence şu an.
Katılıyorum.
Repertuarına kattığı ve bunu izleyicilere gösterdiği her maçta birer milyon koyuyor.
Yer yer tercih hataları ve saçma hatalarda yapacak ama yukardaki durum + azmi/isteği bitmedikçe sınırı epey yüksek.
Şu görüntüsüne dahi avrupadan 10 Milyon € teklif geldiğine eminim.

Barış Alper Yılmaz.. Kylian Lazbappe! Bu sezon fizik gücüyle de, patlayıcı özellikleriyle de formaya direkt yazdıracak ismini Sağ Önde.. Tam olarak o bölgenin oyuncusu kesinlikle bizim için. Böylesine değerli bir potansiyel inanılmaz seviyelere çıkabilir. Solda Keremin zekası, Sağda Barışın dinamizmi of of
InCollage_20230717_171424468.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O golü atıcan dostum kusura bakma baskı yok bir şey yok sağına al topu köşeye bırak

Şu adamı artık yerinde oynat sayın hocam. Halil yokken bile Mertens'i koy oraya Barış kanat oyuncusu niye zorluyorsun.

Barış ön plandaki oyuncu olarak kullanılırsa memnun etmez ama ekstra oyuncu olarak düşünülürse katkı sağlar. Yani Barış'ı nasıl kullanacağımız ondan alınacak katkıyı direkt etkiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt