#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok bugun kotuydu otursun kendini sorgulasin bu firsatlar her zaman gelmez

golü atsa mac bıtecek

forvette oynar diyordum ama belki de bozmamak lazım. atletizmini kullanma şansı olmayınca etkisizleşiyor.

Şu adamı artık yerinde oynat sayın hocam. Halil yokken bile Mertens'i koy oraya Barış kanat oyuncusu niye zorluyorsun.

Barış mevkisi olmayan bir oyuncu. Pas becerisi, oyun görüşü yok denecek kadar az, kanatta da olmaz. Son vuruşlarını geliştirip Burak Yılmaz'a evrilmesi en hayırlısı olur. Şu haliyle derbilerde pres yapsın, koşsun diye oyuna sokulur en fazla.

Barış mevkisi olmayan bir oyuncu. Pas becerisi, oyun görüşü yok denecek kadar az, kanatta da olmaz. Son vuruşlarını geliştirip Burak Yılmaz'a evrilmesi en hayırlısı olur. Şu haliyle derbilerde pres yapsın, koşsun diye oyuna sokulur en fazla.

Mevkisiz oyuncu mu olur Emre? O dediğine sporcu deniyor, o vakit uğtaşmayalım direk atletizme yönlendirelim.

Forvet mevkiinde oynayacak oyuncuda üç temel özellik lazım biri isabetli şut diğeri top kontrolü, sonuncusu da pozisyon alma becerisi. Barış'ta ilki pozitif bir sayı iken ikincisi negatif bir sayıya tekabül ediyor (üçüncüye gerek görmedim).

Geçen hazırlık maçında Kerem bu arkadaşa alda at pası verdi, Barış topa öyle bir dokundu ki topu ortasahada gördük. Yani bu adamdan kontra atak oyunu dışında forvet çıkması mümkün değil. Onda da topu koşu yoluna atacaksın ki gitsin.

Benim düşüncem bu şekilde.

Mevkisiz oyuncu mu olur Emre? O dediğine sporcu deniyor, o vakit uğtaşmayalım direk atletizme yönlendirelim.

Forvet mevkiinde oynayacak oyuncuda üç temel özellik lazım biri isabetli şut diğeri top kontrolü, sonuncusu da pozisyon alma becerisi. Barış'ta ilki pozitif bir sayı iken ikincisi negatif bir sayıya tekabül ediyor (üçüncüye gerek görmedim).

Geçen hazırlık maçında Kerem bu arkadaşa alda at pası verdi, Barış topa öyle bir dokundu ki topu ortasahada gördük. Yani bu adamdan kontra atak oyunu dışında forvet çıkması mümkün değil. Onda da topu koşu yoluna atacaksın ki gitsin.

Benim düşüncem bu şekilde.

Alt yapı eksikliği. 17 yaşında öğrenmiş olması gereken şeyleri 23 yaşından sonra öğrenmesini bekleyeceğiz. Geliştirebileceği ve geliştiremeyeceği özellikleri var. Bence hiçbir zaman kanatta yeterli seviyeye gelemeyecek. Pas becerisi, oyun görüşü yok. Birebirde de yeterli değil. Forvet konusunda da işi zor ancak kanata göre daha iyimserim. Savunma arkası koşuları şuan olumlu denecek özelliklerinden birisi. Pozisyon alma ve son vuruşlarını geliştirirse Burak tipi bir forvet olabilir. Kendisinden büyük bir beklentim de yok aslında. Bu haliyle set oyununda kanata koyup topu aldığında 20 saniye düşünerek en kötü tercihi yapmasını veya hücum faul yapmasını izlemeyelim yeterli. Aldığı süre de alması gerektiğinden fazla.

Olm isminin bas harfleri ayni olabilir hatta soyadiniz da ayninolabilir ama Burak abin gibi salak salak goller kacirma lutfen. Neydi o ilk macta karsi karsiya pozisyonda nerdeyse taca attigin top? Kalecinin sag tarafi bombosken gittin artis artis soluna vurmaya calistin. Yapma boyle seyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt