#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 maça söversiniz arkadaşlar
yapmayın

Unbenannt.webp

rakip savunma ile bu şekil mücadele ediyor

açık alanda savunma arkası koşularıyla rakibi felç ediyor. gvardiol gibi belki dünyanın sayılı stoperlerinden biri de olsa nafile. bayern açık oynuor; icardi yerine barış ile başlasak fena olmaz. icardi 10 metre önden başlasa koşuya Bayern stoperleri gene yetisir.

Kerem ve Barış’taki gelişimi gören taraftar olası benzer yeni transferlerden sonra; adamların 2./3. Ligden geldiklerini; bu yüzden de belli fundamental eksiklerinin olabileceğini; önemli olanın “maya” ve “oyuncunun çalışan ve eksiklerini gidermek isteyen” karakterde olmasının önemli olduğunu anlar umarım. Ayrıca Icardi’yi 2. Bir Icardi ile yedekleyemezsin zaten. Hem ekonomik olarak bu lüksün yok hem de huzursuzluk çıkar. Barış gibi adamlar lazım.

Bayern macina 11 de baslar tete yerine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

açık alan bulunca mbappeye dönüşüyor bayern maçı ilk 11 düşünülebilir ya da utd gibi sonradan girip yıpranmış savunmayı deler
Bayern bize burada hayvan gibi saldırı mı? Geride çok açık bırakır mı sizce? Yapmaz demiyorum ama ben kontrollü oyunu tercih edeceklerini düşünüyorum.

gücüne-patlayacağına oranla pres gücü ve aklı müthiş düşük. önü boş top ayağındayken iyi ama onun dışında bi santraforun gösterebileceği hemen hiçbir meziyeti yok. çok fazla üstüne gelecek rakiplere karşı senede 3-4 kez belki o pozisyonda kullanılır ama ben kendisinin mümkün mertebe sağ kanat olarak değerlendirilmesi kanaatindeyim.

Devre arası 30 milyon euroya satıldığını görür gibiyim..

bu çocuk kapanan takımlara karşı oynayamıyor gelip burada sövmeyin bu maç

Bayern bize burada hayvan gibi saldırı mı? Geride çok açık bırakır mı sizce? Yapmaz demiyorum ama ben kontrollü oyunu tercih edeceklerini düşünüyorum.

Manchester'dan galibiyet ile dönmeseydik saldirirlardi ama o mactan sonra artik deli gibi saldirmazlar bence.

Tabi yine baskili oynayacaklardir, adamlarin genlerinde var bu sonucta, ama yine de normale göre biraz daha kontrollü olacaklardir. Su an onlar icin en tehlikeli takim biziz bu grupta.

Bu adamı santraforda 75 dakika tek başına bekleten adama hoca denmez. Gittiğimiz grupta averaj takımı olursak kimse ağlamasın. Hocamız muazzam çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt