#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol bek malesef olamaz adamını bırakıyor direk oyundan düşüyor bekte stoperde böyle adamını bırakıp hakeme bakamazsın

Biraz savunma yapmayı öğrenebilirse inanılmaz bi bek oyuncusu potansiyeli var. Fizik yapısı çok uygun.

Ben bu adamı seviyorum abi

İlk geldiği zaman aşık olmuştum zaten fiziğine

askerde sevdiğim bi astsubay vardı aynı ona benziyor

Barış'ı ciddi manada sol bekte deneyebiliriz diye düşünüyorum. Angelino bu opsiyon mevzusu yüzünden oynatılmayacak gibi duruyor, Kazımcan'da sonuçta forvetten devşirme bir sol bek en azından ligde Barış neden olmasın diyorum hiçbir eksiği yok Kazımcan'dan.

Barış Alper Yılmaz. Yeni Sol Bek mi diyelim? Belki uzun vadeli olmaz ya da bu maç için bir çözüm denebilir ama bence hücumda olağanüstü bir oyun oynadı. Bir Bek ne kadar hücum ederse o kadarını yaptı. Savunmada hafif sallandı ama Kazımcan kadar sallanmadı. Derbi ve Avrupada zor ama bu tip maçlarda net oynatırım orada. Theo Laznandez
InCollage_20231202_222107417.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma yapmayi ögretirlerse neden olmasin? Mücadele var ,hiz var, pas orta sut süper olmasada diger beklerimizden cok daha iyi. Hocanin yerinde olsam sabah aksam calistiridim, ancak ondan sonra orda görev verirdim. Simdi direkt orda oynatsa büyük ihtimal hücüm gücu iyi ama savunmayi bos birakip gol yememize yol acip tepki görecektir. Sonucta kazimcan da hücümcü degilmiydi bek olmadan? Gerci kazim savunma yapmayi hala ögrenememis

Sağ bek olabilir ama olmamasını tercih ederim.

Hücum yönünde gelişmesi daha faydalı. Bekte de olup olacağı Osayi Samuel gibi bir şey olur.

Komple sol oynadı aslanım, bir bakıyorsun defansa uzun topta savunma yapıyor bir bakıyorsun hücumda sol ileri uçta açık gibi sağa çekip vuruyor, unutamayacağım bir performans olacak, yürüyedur aslanım:tbr:

Maça 2.yarıda dahil oldu, direkt ilk 11'de sol bek başlasa ne olurdu bilemiyoruz. Çünkü maç başındaki takım motivasyonu ile 2.yarıdaki aynı olmuyor. O yüzden hüküm vermek için erken. Ayrıca kendisi ile beraber Mertens'in girişinin de takım üzerinde etki ettiğini hatırlamakta fayda var, ilk yarıda önde oynayan isimlerin tamamı berbattı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt