#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldır bek oynayan samuel ve ferdiye ders verdi resmen helal olsun aslan parçası

Yusuf Sarı'ya karşı maç boyu çok iyiydi bir tek indirmek için bir koşu attı orada ıskaladı Yusuf sıyrıldı onun hariç defansif yönünde ciddi katkı sağladı karşısında hep dik durdu hücum kadar defansıda bugün baya iyiydi.

Daha iyi bir bek performansı bugün olabilir miydi hiç sanmıyorum ama defansı biraz öğrenip maç temposunu arttırırsa tadına doyum olmaz Alphonso Davies gibi takılır. Dediğin gibi tecrübe kazandıkça tadına doyum olmayak bir seviyeye evrilebilir.
Aslanım benim sana inanlarının yüzünü bir kez kara çıkarmadın.

Adam fb maclarinda godmode açıyor sürekli.Bu arada bir kez olsun Zaha-Ziyech-Baris-Bakambu hattını izlemek isterim

Sana helal olsun Barış Alper Yılmaz.

inanılmaz, adam forvet-sol bek-sol kanat-sağ kanat konya maçında da yüksek ihtimal sağ bek oynayacak

Güc ve kuvvet olarak tartismasiz ligde en iyisi baris

Dogru mevki’yi bulmak gerekiyor

Sol acik olabilir mesela

Sol bek performansi da cok iyi bayagi gelistirdi ilk macina göre helal olsun

Maçtan önce keşke 2 BAY olsa birini sol bek diğerini sağ kanat oynatırdık demiştim.

Özellikle ilk yarı mest etti. Maçın tek top oynayan adamıydı. En iyisiydi.

Helal olsun sana.

Maçtan önce bu adam fb'nin antidotu demiştim, gene haklı çıkardı. Santrafor, kanat, bek farketmiyor nerede oynarsa oynasın her maç dut ağacı gibi silkeliyor fb'lileri.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkiye liginin asil ne kadar kalitesiz oldugunun kaniti Baris. Fizik guc ve kondisyon ile derbide bu adami sol bek oynatmaya yeterli. Normal sartlarda her ciddi kanat oyuncusu zor anlar yasatir Baris'a.

Baris'in yeri forvet, o da caylak orda en az 1 sene net Icardi'den futbolu ogrenmeli. Eszamanli teknigi gelistirmeli. Yazik ediyor kendisine, Allah guc vermis tempo ciger vermis, buralara kadar getirmis ama bir turlu o ekstra adimi atamiyor.

Kerem de malesef boyle, ama Kerem en azindan biraz gelisti son 1-2 senede. Darisi Baris'in basina, sol bek olarak devam edecekse de pozisyon bilgisi, ne zaman kime nasil pas vermeli, defans nasil yapilir vb hepsini ogrenmesi lazim.

Karakter ve mucadele koydu ortaya bugun, her zaman yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt