#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek başına aldı maçı.Keşke adam akıllı sol bekimiz olsa da bu adamı sağ kanat oynatabilsek

Tete+zaha, keremle senin tırnağın etmez koçum benim, son gücüne kadar yırtındın helal OLSUN. Artık Kerem sola barış sağa yeter artıkk

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol bek
forvet
sag acik

90 dakika boyunca oynadigi mevkiler. bu bile ne kadar kötü bir oyuncu grubuna sahip oldugumuzu gösteriyor suan.

Yunus kerem ve barış ileri 3 lüsüydu milli takımın geçen aylarda bir maçta mükemmel oynamışlardi. Bizim taraftar 30 dk dan sonra ıslıklardi aynı 3 lüyü. Ziyech icardi zaha oliveria tete ve mertens e 600 milyon TL para veriyoruz nerdeyse

Daha oyunun 20-25. Dakikasında siyahi rakibini maçtan sildi ve ikinci yarı kanat değiştirmek zorunda bıraktı.

Maşallah katır gibi. Muhteşem bir sol bek performansı.

Yalnız sol bekte biraz daha geride oynadığı için oyun görüşü de ciddi anlamda gelişti. İlk devre antalya deplasmanında beyni alınmış gibi oynarken bu maçta yay çevresinden bildiğin 10 numara gibi oyun kurdu.

Altın yumurtlayan tavuğu kesmemek lazım. Sol bekte tuttu oradan devam özellikle aygır gibi zenci sol ve sağ kanatı olan anadolu takımlarına karşı büyük koz olur.

Üst düzey profesyonel. %100 Gs.
Ne izlettin bize sen kardeş böyle. Sonuna kadar helal olsun aldığın her kuruş

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solbek bitmeli artik. Ilk yarida orta saha bombosken Boey'e atayim derken hizli hucum yedirdi, yine Boey'e atayim derken rakibe verdi ve elle kestigi pozisyon vs vs paslari hep gec veriyor. Bence artik sag taraf veya forvet olmali. Icardi yetismezse forvet oynasin.

Maaşına iyileştirme yapılan formdan düşüyor. Maaşı çok düşük ama insan Bi acaba diyor

Yunus Akgün, Berkan, Barış, Kaan Ayhan hepsine çok ciddi saygı duyuyorum Zaha ve Ziyech bir yıldız Tete bir yıldız adayı olabilir ama futbol sadece yıldız olmakla bitmiyor.

Mücadele eden herkese yıldızlardan daha çok saygı duyuyorum hem mücadele edip hem yıldız oların yeri kalbimize kazınıyor tıpkı Icardi'de olduğu gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt