#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanatta çok etkin bir oyuncuya döndü. Helal olsun, takımdaki veteran oyuncuların tecrübelerinden faydalanmış. Sabit ilk 11 oynaması lazım.

Oyununu çok skora yansıtamasa da ön alana müthiş enerji katıyor. Topun 3.bölgede daha çok kalmasını sağlıyor. Sağ kanat kendisine ipotek edilmeli artık.

Muazzam bir gelişim gösterdi. Çok iyi çalışıyor belli ki, daha da iyi olacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon Barış Alper Yılmaz’ın oynadığı mevkiler.

🔸 Sağ kanat: 16 maç
🔸 Sol kanat: 7 maç
🔸 Sol bek: 7 maç
🔸 Santrfor: 2 maç
🔸 Sağ bek: 1 maç

Zorda kaldığımızda bekte oynatabilecek olmamız güzel ama esas yerinin ilerisi olduğu görülmüştür diye ümit ediyorum

İçeriye bakan Barış Alper Yılmaz :ka21:

Ekran görüntüsü 2024-01-22 175621.png

takımı işte böyle oyuncular bir yere taşıyor. starların iş yapmasını sağlayan askerlerdir. apo barış alper kerem kaan ayhan bu tarz oyuncuların çok büyük hayranıyım. takımı sahiplenir asla sorumluluktan kaçmaz. böyle devam aslanım. çalışmaktan vazgeçme önün çok açık

bu çocuktaki azimi çok seviyorum. sadece çalıştı ve eline gelen her fırsatı çok iyi değerlendirdi. geçen yıl bjk maçı, fb maçı, sivas maçı gibi çok fazla maçta direk etki yaptı ama bence yeterli değeri görmedi.

bu yıl önüne ziyech, tete alındı; kanat rotasyonunda 1231249. alternatifliğe düştü ama yine küsmedi pes etmedi savaştı. ihtiyaç sol bekse yine oynarım dedi.

ve şu an hepimiz takımda 2 barış alper olsa 2'si de oynar diyoruz. hata yapmıyor mu yapıyor. hala tercih hataları yapmıyor mu yapıyor. ama o kadar yürekli ve o kadar stabil şekilde gelişiyor ki, gönülden bir alkışı hak ediyor.

helal olsun gerçekten, yıllar sonra futbolla ilgili bir entry giriyorum. yürek dolusu alkışlar.

seneye 17 numarayı alsın

#17 B. Yılmaz

Euro 2024 formasını şimdiden kaptı takımın net olarak sağ beki olacak daha iyisi yok nereye koyarsan koy 8'den aşağı oynamıyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Zeki öne çıkan hiçbir özelliği olmayan biri...Kapalı savunmalara karşı hücumda yine etkisiz kalabilir; geriden gelerek hücuma ekstra enerji katması daha mantıklı geliyor. Olası Boey satışında ilk opsiyon olarak düşünülebilir...

Tabii Okan Hoca da boş durmuyor; biz sağbek yedeği yok diye endişelenirken, antrenmanlarda sağbeke adapte etmiş bile. İhtiyaç hasıl olup solbeke geçer geçmez iyi performans vermesinde bunun da kesin etkisi var. Kim bilir başka ne durumlar için ne çareler üretiyor hoca?..

Barış, Rachica, Keita, Ribery dönemine göre Pino, kısmen Feghouli, hatta Colin Kazım; zamanında Okan, Davala, hatta bek olsalar da kanat da oynadıkları için Perez, Prates.. Sağ ayaklı sağ kanat adamlarından iyi katkı almışız hakikaten. Solda da sağ ayaklı kanatlardan katkı aldık, Hasan Şaş, Kerem, Garry, Onyekuru...

Bir matematiği yok belki ama bakıldığında sonuç bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt