#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah vergisi bir vücudu var. Bunu son sezonda çok güzel değerlendirdi. Dengesiz vücudunu karşı konulamaz bir güce dönüştürdü. Kendisine fiziksel olarak üstünlük kurabilecek adam yok ligde.

Sanırım Barış Alper in yetenek paketine katması gereken tek özelliği skor katkısı kaldı. İlk günden bu güne gösterdiği gelişime bakıyorum Barış Alper in bunu da kendine katması çok da uzun sürmeyecek gibi. Henüz 23 yaşında 1-2 sene için de ciddi ciddi skor üreten bir oyuncuya dönüşebilir

O vücudunu köküne kadar deneyimlemek isterdim

1710671973831.webp

Bek olmaz, sağ veya sol açıkta her maç oynar.

Barış Alper Yılmaz'ı her gördüğümde kafamda o yaptıkları videoda ki şarkı çalıyo otomatik yav :D

Quvveli İnsansen BAY.

Torreira'nın yerde kaldığı bir pozisyon vardı, anlık kalp krizi geçirten tarzda. Dili boğazına kaçtı falan sandım. BAY geldi Tor'u tokatlıyor. Pozisyon geçince hayvan gibi güldüm, herifin hiçbir şeyi normal değil.

Bence kariyerine kanat olarak devam ederse iyi bir kanat oyuncusu olur ama sadece iyi. Bek olarak devam ederse üst seviye bir oyuncu olur. Şuan ki kadromuzda da bekte daha çok ihtiyacımız var. Ziyechle önlü arkalı oynamalı. büyük takım kanatlı ve beki bu şekilde olmalı.

Sanırım Barış Alper in yetenek paketine katması gereken tek özelliği skor katkısı kaldı. İlk günden bu güne gösterdiği gelişime bakıyorum Barış Alper in bunu da kendine katması çok da uzun sürmeyecek gibi. Henüz 23 yaşında 1-2 sene için de ciddi ciddi skor üreten bir oyuncuya dönüşebilir
Şaka maka Barış yarısında bek yarısında kanat oynadığı son 10 lig maçında 7 skor üretti. Ne diyim inşallah çok daha iyisini de yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt