#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha defansif kademe + pas isabeti focus oynamalı golden sonra çok fazla hata yapmaya başladı

Sağ bek olmaz, sol bek olur

En kötü oynadığı yer sağ bek. Zorunda kalmadıkça orada oynatmamak lazım

Bekte oynamamali. Formdaysa ki masallahi var, sağ kanatta oynamali. Ziyeş şansına küssün.

Her maça sağ önde ilk 11 çıkmalı. Her rakibini eziyor

Ziyech merkeze Barış sağ kanat en iyi çözüm bu. Her ne kadar Mertens istatistik olarak iyi gözüksede maç içerisinde çok fazla basit hata yapıyor.

Hücumda oynamak zorunda Barış'ın yaptığı katkıyı yapabilecek başka biri yok.

fizik gücünü köküne kadar deneyimlemek isterdim

Dün Galatasaray kariyerinde tüm kulvarlardaki 100. resmi maçına çıktı Barış Alper Yılmaz ki bunların 47 tanesi sadece bu sene Nisan ayına kadar çıktığı maçlar. Galatasaray kariyerinde sağ kanat, sol kanat, forvet, forvet arkası, sol bek ve sağ bek olarak 6 farklı mevkide elinden gelenin en iyisini yaptı işin ilginç yanı Barış Alper için en uygun olduğunu düşündüğüm sağ bek pozisyonunda en büyük hataları yaptı en alakasız kaldığı mevki sağ bek oldu. Dün de sağ bek pozisyonundan çıkıp sağ kanada geçtiği dakikadan itibaren yine o ezici fiziğini ve atletizmini kullanmayı başardı. Yine aynı şekilde Kasımpaşa maçında sağ kanat oynarken rakibi her yakaladığı pozisyonda ezerken bek pozisyonuna geçince peş peşe rakibi karşılama konusunda hataları gelmişti

Barış Alper takımdaki kanat oyuncuları içinde fizik ve atletizm olarak, rakibi zorlamasıyla elde en tehditkar oyuncu durumunda. Durum buyken ligin final dönemine geldiğimiz şu günlerde Barış Alper i kanat rolünden koparmamak gerekiyor, duruma göre diğer kanatta Zaha mı oynar Kerem mi oynar oyuna sonradan Ziyech mi girer orası Okan Hocanın bileceği iş ama Barış Alper i kanat rolünden koparmamak lazım

1000 kere yazdık yine yazalım

Bu çocuğun suçu ne sağ bek oynarım sorun yok demesi mi

Allah aşkına artık sağ kanadı şu adama emanet edin ve ben yoruldum çıkmak istiyorum diyene kadar da çıkarmayın

Daha tutabilen çıkmadı kendisini. Ha kendisi aslında sol kanattı orada oynamak istiyorsa ona da okeyim. Forvet ikinci forvet bunlara da okeyim. Ama lütfen hücumcu olsun

Hücumda aksiyon çeşitliliği ve tercihleri konusunda çok yeterli görmediğim için yüksek enerjisinden tercihen full wing yahut olmadı sağbek olarak faydalanmak iyi olur diye düşünüyordum...

Ne mutlu ki çok kısa bir süre içinde pek kimsenin ummayacağı ölçüde gelişim gösterdi maşaallah. Özellikle sağ kanatta oynadığı zaman gayet de olgun görüntü vermeye, doğru tercih ve uygulamalar yapmaya başladı. Sadece biraz daha sakin kalıp eforunu daha verimli kullanması gerekiyor; onu da takımın tam oturmasıyla birlikte, maç oynaya oynaya geliştirecektir. Bu sezonun en büyük kazanımı oldu🧿...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt