Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında 4-4-2'de Icardi-Barış muhteşem olur ama sağ kanada bu sefer adam yok.bu kafayla kacinci icardi'ye asisti bilmiyorum ama en az bu kadar da asistlik top indirmistir
golde geride oyunu kurmus apoya atmıs sonra ileri gitmıs
spikerde adama torreira diyor
bende diyom torreira orda nasıl kaptırmadı topu
iyi izleyın
Bunun için kanatların direkt orta saha özellikli adamlar olması gerekir; bir tane bile o tip oyuncumuz yok...Aslında 4-4-2'de Icardi-Barış muhteşem olur ama sağ kanada bu sefer adam yok.
Ziyech bu düzende sağ tarafta oynayabilir ama sahadaki durumuna bakarsak performans olarak mümkün değil.Bunun için kanatların direkt orta saha özellikli adamlar olması gerekir; bir tane bile o tip oyuncumuz yok...
aylar öncesinden demiş idiklokmacı yine icardiyi zahayı beğenmeyip barışı instagramda beğenmiş @Murat Durmaz
yeni bir aşk doğuyor olabilir
Banane Barış'tan Lokhmacheva'nın fotoğrafı ve videosunda etiketlemeni isterim reis yav
Gitti kızBanane Barış'tan Lokhmacheva'nın fotoğrafı ve videosunda etiketlemeni isterim reis yav![]()
Bu konuda tebrik edememGitti kız
Nasıl bildim ama aylar öncesinden
Geçen hafta boş kaleye atamadı icardi pasi barış vermiştibu kafayla kacinci icardi'ye asisti bilmiyorum ama en az bu kadar da asistlik top indirmistir