#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adi hakem. Daha macin basinda gole giderken indirdiler hic orali bile olmadi. Bu maglubiyetin birinci sorumlusu hakem, ikincisi montcu, ucuncusu de ortaklasa israrla Baris'a top atmayan tifil ile gavurdur.

Ne olduysa Kasım 2023’ten sonra oldu bu çocuğa. Çok değil bu sezon ki Başakşehir deplasmanında resmen linç etmiştik. Kolay kolay 65.dakikadan önce değişiklik yapmayan Okan hoca bile 45 dakika dayanabilmişti.

6-7 ayda geldiği seviye muazzam. Helal olsun, mudryk balonunun 100 milyona gittiği yerde 40 milyondan aşağı satanlar gözümüzde haindir. Son 3 maçtır gavurlar resmen deliriyor barış için

Son düzenleme:
Barış, Ferdi’yi tutmak zor olacak bu saatten sonra. İçlerinden geçtiler Turnuva boyunca kimlerle oynadılarsa

Boey ile arkalı önlü şu halde oynasalar idi sol bek ve sol açıkları rakip takimlarin felç olurdu.

E53mTyvXMAIJm9_
3 senede bu fizikten buraya gelip çevikliginden ve hızından hiçbirsey kaybetmemek büyük iş helal olsun.

Barış Alper bizim elimizde değil Fb’de olsa kapıyı 45’ten açıp 42’ye falan okutmuştu Koç. Her konuda sallıyorum ama o konuda bizden başarılı.

Biz muhtemelen bu sene pick noktada satmayıp seneye 15’e falan bırakırız.

Görüşüm bu konuda sabit Casemiro, Amrabat, Alphonso Davies, Ake , Van Dijk bu kadar çok göz önünde formda oyuncuyu kucağa alıp reklam yaptığı bir senede oyuncuyu en üst fiyatla satacaksın.

Sen Türk takımısın seneye ne oynayacağın belli değil adamın piyasası tepedeyken kar almaya bakacaksın.

Aynı şeyi Kerem için de söyledim Nelsson için de. Hatta Luyindama için de. Hatta Davinson için de söylüyorum.
Kane’yi cebine soktu , Vini’yi tasmayla gezdirdi. Top fiyata göndermen lazım.

Sen başka türlü Avrupa’da başarılı olamazsın devamlı oyuncu satman lazım dışarıya. Sattığın oyuncuyu da kafasız gibi geri almaya çalışmaman lazım Boey gibi.

Daha da değerlenmesini bekleme şansın yok burası maks seviyen tüm turnuvalarda şov yaptı. Seneye turnuvalarda ne GS ne de milli takımda bu kadar iyi bir takım bulamayabilir. İlk fırsatta en yüksek teklife gitmeli bu yaz.

Harikaydı turnuva boyunca. Milli takımda ciddi potansiyel var yalnız eski Terim'in elinde uçardı bu takım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Harikaydı turnuva boyunca. Milli takımda ciddi potansiyel var yalnız eski Terim'in elinde uçardı bu takım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt