- 20 Mayıs 2011
- 23.353
- 10.321
- 1.873
Bir sene daha kalsa CL şampiyonu yapmaz ama bu sene gitmez CL kadrosu kuracak bonservis verirFerdi hemen gitsin zaten. Barış da gitsin ama 1 sezon daha kalsa fena mı olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sene daha kalsa CL şampiyonu yapmaz ama bu sene gitmez CL kadrosu kuracak bonservis verirFerdi hemen gitsin zaten. Barış da gitsin ama 1 sezon daha kalsa fena mı olur?
Montellayı boklayanlar kendilerine şunu sorsunlar, hırvatistanın olduğu grupta lider olup euroya gelmeyi hayal edebiliyorlar mıydı.Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.
30'a değil ama yeni rekoru kıracak şekilde satılabilir. Yerine zaten Oğuz Aydın'ı alacaksın yerli olarak mecbur. Yabancı oyuncu almak için Tete, Zaha, Ziyech'ten en az birinin gitmesi lazım sonuçta yabancı sınırı var. O yüzden 35+5 + pay veya net 40'ı bulmamız lazım bence. Çünkü Barış'ı kışın satmak istesen de benzer teklifleri alırsın diye düşünüyorum.30 milyon euroya sattık diyelim, yerini dolduracak kanadı kaça alacağız biri açıklasın da bilelim.
Böyle hücum mevkileri tehlikelidir, yerine ucuz adam bulamazsın. Boey mantıklıydı çünkü adam bek.
Barış’ı 30a satsan 15e adam alıp 2 m euro maaş versen o para bitiyor zaten.
30 milyon euroya sattık diyelim, yerini dolduracak kanadı kaça alacağız biri açıklasın da bilelim.
Böyle hücum mevkileri tehlikelidir, yerine ucuz adam bulamazsın. Boey mantıklıydı çünkü adam bek.
Barış’ı 30a satsan 15e adam alıp 2 m euro maaş versen o para bitiyor zaten.
Gelen bonservislerin bir işe yaradığını görmedim daha. Eldeki futbolcudan oluyoruz sadece.Bir sene daha kalsa CL şampiyonu yapmaz ama bu sene gitmez CL kadrosu kuracak bonservis verir
İlle de gitmek isterse bir şey yapamayız tabii.Admirim haklisin da mesele satmak istedigimizden degil, kendi gitmek isteyecektir muhtemelen, hele büyük takimlardan teklif alirsa, böyle firsatlar onun icin herzaman gelmeyebilir, bi sakatliga bakiyor
İlle de gitmek isterse bir şey yapamayız tabii.
Zaten o 3lu stoper olayını taktik olarak kullanması dolayısıyla iyi TD diyorum ya. Kaotik değil. Elindeki forvetleri ben olsam bende oynatmazdimBen se tam tersini düşünüyorum renkdaş, 3lu stoper ve Kaanin ekmeğini yedi, ki ona ragmen az pozisyon vermedik maclarda. Ozellikle ferdi dripling yaptiginda arkasini dolduracak bi onlem alamadi. 4lu falan oynatsaydi fecaat olurdu o bi gercek, ordan hizli dondu. Hücum organizasyonu adına hiç birşey yoktu.