#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç de öyle değil. bir şeyi de abartmayın.
27 temmuz.

klasik türk taraftar profilinin abartmasına verilmiş bir cevaptı.

aynı fb'deki saçma sol bek gibi bu da yıldız değildir. iyi oyunculardır ama yıldız değildir. yıldız icardi'dir.

bugün sahayı iyi gübreledi (9 ağustos gs-hatay maçı). süper yıldızımız.

Kacırdıgı gol neydi

Şımarma falan yok abartmayın siz de. Hücumda çabalayan tek adamdı ilk yarı. Ronaldo’ydu sanki geçen sene de şimdi şımardı gol kaçırıyor.

Bir tık umursamaz haldeydi ama ilk maçtan böyle olması iyi oldu. Şimdi almıştır dersini.

Barış nerede ne yapması gerektiğini çok uzun yıllar sonra öğrenmiş bir oyuncu.

Ve bunu sadece bir sezon iyi bir şekilde yapabildi.

Ben zaten kendisinden zaman zaman bu tercihlerde bir kopma bekliyordum.

Bu tarz oyun içerisindeki mental yeteneklerini sonradan geliştiren oyuncuların bunu sürekli hale getirmesi biraz zaman alıyor. Barış'da tam olarak şu an bunu yaşıyor ben kendisinde ciddi bir problem görmüyorum.

Van Dijk'ten sonra bizim ligimizdeki rakiplere kurduğu üstünlük artık sarmıyor belli ki. Transfer yapmak istediği çok bariz.

Barış zaten yıllardır böyle oynuyor, yıldızlaştığı maçlarda bile bu gibi anları çok fazla oluyor. Çünkü oyun zekası çok düşük bir futbolcuydu bize geldiğinde, doğru oyunu burada öğreniyor, zamanla bunu da aşacaktır.

Ama artık sağ kanatta rakibin üzerine sürüp sürüp çizgiye doğru patlama yapma lütfen, farklı şeyler de ekle menüye. Sağ kanatta oynarken çizgiye ineceğini artık tüm gezegen biliyor ama onların bunu bildiğini Barış hala anlamadı. Böyle muhteşem bir fizik gücünü umarım heba etmez.

Aci gercek su ki : Tum Galatasaray cammiasi Baris Alperi C.Ronaldo banko ilk 11 oyuncusu ilan etti.
Bence bu buyuk bir hata. Sadece Baris Alpere guvenip bu yola cikamazsin. Mutlaka Baris Alpere iyi bir rakip alternatif bulmak lazim.

Kendine gel yoksa senin üstünden 1 ay boyunca algı yapan kuşları haklı çıkarırsın.

Inanilmaz pohpohlandi son zamanlarda, insallah ben oldum havalarina girmez

Bugün rezaletti

Her 2 maçtan birinde skor yapan keremi bitiren taraftar seni öldürür kardeşim biraz ayık ol derhal toparlan aman diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt