#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi mucadele etti eyvallah, ama kac defa Jelert uygun pozisyonda iken pas vermedi. Yaptigi ortalarin neredeyse hepsi isabetsizdi. Bazen rakibe calim atiyor sonra bekliyor ayni adama bidaha calim atmak icin. Fizik olarak takimin en diri oyuncusu.

Jelert ile oynamağa alıştıkça akacaktır

Arslan topçumuza fazla yüklenmeyelim

dinlenmesi gerekiyor. vücut, kafa yorgun. patlayıcılığı da düştü bu sezon. ben normal görüyorum. takım içinde de motivasyon sağlayacak bir şeyler yok gibi.

Herif boşken görüp pas vermiyor. Türk Zaniolo olma yolunda ilerliyor.
2-3 aya küfür yiyip eleştirilecek maalesef.
Çok yorgun, çok yük biniyor

Papaz Kerem tarafından takımca dışlanması sağlanıyor

Takımın en baba topçusu olmasına rağmen yerinde rahatça oynayamıyor

Ayrıca gitme hususunda diretmediği ama takım da dağıldığı için motivasyonu kırılmıştır

Sabredelim

Acilen Sol Beke evrilmeli.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonlara doğru içeriye kıvrıldığı pozisyon haricinde verimsiz top oynadı.

karşıda gücüne ve hızına cevap veren adam olunca sıkıntı yaşadı.

dün adam 100 metreyi tek başına oynadı 45 dakika. devre biterken ölecek gibi duruyodu yüzündeki ifadede. oğlanın bütün fark yaratan özelliklerini sıfırlayıp kurtarıcı diye attık 2. yarı kanada. gene bişeyler yaptı ama son dokunuşu yapacak hali kalmamıştı zaten. illa bekte harcayacaksan sol tarafa kerem'in arkasına at bari. ama tabi orda gözün kapalı güveneceğin köhn var, ali turap'ı metehan'ı çayları getirsin anca.

Baris son zamanlar bal yapmayan ari gibi.

Son tercihlerinde hep timing hatasi yapiyor. Yetirip yetirip kaptiriyor.

Birde dün bir kaç pozisyonda baya bencillik yaptı.

Young Boys maçında beni en çok çıldırtanlardan biriydi kendisi. Her topu ayağına aldığında çalım atamadan ayağından çıkarmadı topu. Sürekli aynı çalımı denemesi ise tam fiyasko.

Bek yaptı adamı niye çünkü fizik var, gücü var. Jelert ezilir dedi. Önüne gitti Ziyeş gibi birini koydu.
Her kaptırılan topta Barış amele gibi geri koş, adamlar ile boğuş, sonra koş hücuma, bindir. Ziyeş yürüyebilir tabi ne de olsa plan bu. Hatta Ziyeş ortaya doğru kaysın, Barış o kanadı komple idare eder.

İkinci yarı hop fizik olarak hazır değil denen Jelert oyunda, Barış'a bu defa öne geç orda it gibi koş diyoruz. Rakipler ile bu kez önde boğuş.

Yav kardeşim bu adamın son dakikalarda beynine oksijen gitmemeye başlamıştır. Sen bu adamı zaten ilk yarıda, hatta 30 dakikada tükettin. Oyuncuya nefes alma şansı bile tanımıyorsun diğer bütün oyuncular ikili mücadeleden kaçarken.

Ne güzel kendi kendini Boey gibi geliştirmeye başlamıştı, şimdi Okan Buruk'un oynatmak istediği oyunda yine başa dönüyor.

Belki adamı verimli kullanmayı akıl etsen, 90 dakikaya Barış'ın enerjiyi nasıl yayabilirim diye düşünsen Barış o pasları görebilecek, ortayı da ayarsızca açmayacak.

Rakipte kaleci haric 10 topcu vardi BAY gucunde ve an az BAY kadar hizli (hatta bazilari cok daha hizli). Ne bekliyoruz bu adamdan. Dunku rezil takimin yine en iyisiydi Berkan'la beraber. Gunumuz futbolunda fizik gucun yoksa yetenekle hicbir yere varma ihtimalin yok. Takimda birde boy sorunu mevcut. Stoperler ve Icardi haric takimin ortalamasi 1.70'i gecmez. Eziliyoruz her turlu. Superligdeki cop takimlara karsi alinan basarilar aldatmaya devam edecek. YB yenenekleri kisitli ama BAY-Berkan gibi enerjik 10 adamdan kurulmustu. Ezdiler. Tipki gecen yilki yabanci rakipler gibi. Bunu goremeyen teknik adami halen savunan renkdaslarim var uzuluyorum.

Ne kadar formsuz olursa olsun hep o mücadele gücüyle fizik/atletizm üstünlüğüyle yine elinden geleni yapıyor zorluyor Barış Alper

Çok uzun zamandır hep sağ kanatta oynaması gerektiğini yazıyorum ama Barış benimle aynı şeyi düşünmüyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt