#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene öncesine göre ortaları çok geriledi, son vuruşları çok keskinleşti. alternatifsiz olduğu zaten su götürmez inşallah böyle santraforları bulmuşken o orta keskinliğini de yeniden yakalar.

böyle skor yapmaya devam edelim barışcım. Gelecek bonsun ile Osimhen'in yarı parasını çıkartalım.

Sirada fener var aslan parcasi

Kadiköy iyi bilir baris’in performansini

Herzaman iyi oynadi kadiköy deplasmaninda

O iş zor biraz.. Mertens geçişlerde çok faydalı ama bu sezon çok laubali savunmada ciddi zaaf oluşturuyor mertens olmayınca da büyük bir belirsizlik var Sara orada geçişi ne kadar becerecek 3. Orta saha kim olacak vs.vs.

38 yaşındaki bir oyuncu bence as oyuncu olmamalı.İcardiyi koyup, kaanı monte etmek lazım, mertens yine rizeye karşı falan oynar ama bjk fb maçlarında falan direk 1 kişi eksik yaz

Yorgun, formsuz haliyle 5 maç 4 gol 1 asist.

gururlu bakis.webp

Barış rotasyonda 1. sıraya geçtiğinden beri Kerem'den daha yüksek gol katkısı veriyordu. İlk kez bir sezona ana plan oyuncusu olarak başlıyor ve 5 maçta 4 golü var.

fatih hocamın bir başka alt liglerden hediyesi

kerem gibi barış gibi 2. 3. liglerden gelip bu denli performans gösteren takımı taşıyan oyunculara büyük saygı duyuyorum

Barış Alper insanüstü bir seviyeye gelmeye başladı. Ben hem fizigini, hem hızını, hem de tekniğini çok iyi seviyede tutan başka bir yerli hatırlamıyorum. Bizde kalması çok zor yakında Manchester United falan yapar. Aslanım benim
20240917_231856.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Alper Yılmaz. Kendisi için bu sezona kadar her zaman Fizik Gücü, Hızı ve Atletizmi ile övgülerde bulunduk. Lakin bu sene oraya birde Bitiricilik eklemiş ki sorma gitsin. 4 maç ve 4 gol üstüne birde asist. Şuan aktif en iyi yerli oyuncu sensin. Sonuna kadar razıyız. Sen Yerli Mbappe değilsin, Mbappe Fransız Barış Alper. Aslanım benim
20240917_203952.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstüne koya koya gidiyor ancak halen eksikleri var yaşı 24 olduğu için düzeltilmeyecek şeyler değil.Bu saatten sonra takım oyunuyla beraber istatistik kasmasi çok önemli hatta mümkünse gol kralı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt