#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Övenlere bakma bir halt olmaz diyen kahve ağızlilar çok bilgili o tayfa ya fırsat verme

Barış ilk geldiği zamanlarda beyni yokmuş gibi oynuyordu

Latovlevici’nin açık versiyonuydu

Herif kendini geliştirdi ama o dönem kötü oynadığı gerçeğini değiştirmez bu

En fazla onune bakiyor etrafa bakmiyor bunu geliştirebilir derim gs seviyesinde degil derim. Umit milli oyuncuya saçma sapan şeyler yazmam

Barış Alper Yılmaz. Harika bir performans daha izletti. Fiziksel anlamda sahanın en güçlü oyuncusuydu ve özellikle Oosterwolde denen şaklaban kevgire döndü. Güç, Atletizm, Hız ve Teknik bunların hepsinin bir araya gelmesi bir Yerli oyuncuda çok değerli ve önemli. Daha da iyiye devam Barışbappem Maşallah.
20240922_151211.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçında saha da en çok sırıtan topçuydu. Böyle oyuncuları tekrar hırslandırmak için belli bir süre yedeğe çekilmeli..

Geçen sene forma savaşı verdiği sırada ve ligin ikinci yarısındaki hırsını göremiyorum. Topsuz alan konusunda da kendini geliştirmeli. Kalitesinden hiç süphem yok.

Yerine Sallai oynar diye düşünüyorum.

Performansı düşüşte. Popüler okuduktan sonra bir düşüş yaşadı. Forma rekabeti kendine getirecektir.

Futbolcularımızın birer robot değil insan olduğunu unutmayalım. Her maç 9/10 beklemeyelim. Barışın zaten en kötü oynayacağı 7/10 olur. Bu seferlik bu performansı fener maçına geldi. Dinlenmesi gerekiyor inşallah Okan hocam bazı maçlarda rotasyon yapar o zaman 7/10 ları çok daha az görürüz.

Anlatamazsiniz bence bosuna cabalamayin

Taraftar her sezon bir günah kecisi veya takintili bir sekilde vazgecilecek bir oyuncu bulur

22/23 sezonunda berkan
23/24 sezonunda kerem

Bu sezon da yunus,abdulkerim veya baris’a saracaklar diye tahmin ediyorum formsuz bir dönem olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt