#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet vücut dili de bir tuhaf bir kaç maçtır.
Acaba kereme müsade ettiniz gitmesine bana etmediniz mi demek istiyor?
Aynı şeyi düşündüm inan.Bir sinir bir atar gider vardı ismini koyamadığım.Yoksa normal Barış bu değildi.Bence kenara çekilip konuşulmalı .Halbuki %750 zamda aldı ama????Barışta bir tuhaflık kesinlikle vardı.

geçen seneden beri yoğun maç programında çocukta yorgunluk var. özellikle avrupa maçları öncesi ve sonrasındaki lig maçlarında dinlendirip sallai'yi oynatmak lazım.

Yüzü angry birdsteki kuş gibi bir süredir sürekli birini dövecekmiş gibi takılıyor uzak durmak lazım barıştan bu aralar, yorgunluktan herhal

Beyler adam aralıksız oynadı ya. Olur düşüşler.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50 mılyon euro yaa

hız olmayınca 5m falan anca eder işte

formsuz hali bizde ilk 11 bile oynuyamaz

Tamam yorgunluk falan filan ama sana ne oldu öyle birader? Ayakta duramam neyse de öndeyken bize ileride top tut ama o da yok.

Bu arkadas gerekiyorsa 3 hafta oynatilmasin iyice dinlensin problem buysa ama ben bir bok yapmadigini dusunuyorum. Bu keremsellestirme degil yani insan yorgun yorgun denirde bir tane olumlu hareket sergilemez mi

Bu arkadas gerekiyorsa 3 hafta oynatilmasin iyice dinlensin problem buysa ama ben bir bok yapmadigini dusunuyorum. Bu keremsellestirme degil yani insan yorgun yorgun denirde bir tane olumlu hareket sergilemez mi
kerem sahada sıcsa bile tehlike yaratıyordu
barış dinlendirilmeli

Neden girdi hala anlamadim. Inanilmaz bir olay gercekten.

Adam götünden soluyor, yolgunluktan göz altları çöktü Voldemord’a döndü herif hala oynatacam diye uğraşıyor. Montella’ya sövüyorduk ST oynatıyor, kötü gösteriyor adamı diye ama asıl sövülecek olan belli.

Girdiğinden beri muslera barışa uzun top ve top kayıpları sürekli hücum yedik.Hoca böyle dediyse vay halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt