#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın starıdır. Aptal taraftarlarımıza asla yem edilmeyecek topçumuzdur. Geberik ziyech i al hilal e gidince izleyebilirsiniz.

Adamın form düşüşü var dedik diye 1 sayfa mesaj girmişler.

Keremi en çok savunan bendim dingonun ahırı değil kayıtlı herşey girip okuyun. Belki de en objektif taraftarlardan biriyimdir bu konuda.

Geçen seneki doğru karar verme mekanizması azalmış. Gücü ve birinciliği zaten aynı onu o yapan son kararları doğru vermeye başlamasıydı. Forma rekabeti ona iyi gelecektir.

İyi bir barış bu takım için çok değerlidir.

Dediklerimi iyi anla hocam. Barışı barış yapan ilk özelliği mücadelesi fiziği hırsı. Ama bu sene barışta daha farklı bişey var. Takım oyunu içinde değilde daha çok skor için oynanamaya başladı. Onun için skor bukmak istiyorsa topsuz oyun konusunda gelişmeli.
Kaldı ki bizim taktiğimizde düşen rol barışın defansı ve beki yıpratması. Atacağı sprint ile rakip takımın savunmasını kaydırması. Tabi bunlar bu saydıklarım için çok daha motive çok daha hırs gerekir. O yüzden tekrar bu hale gelmesi için barışı acıktırmak yanş yedek bırakmak gerek. Sonrasında daha hızlı toparlayacaktır.
İyi topçu olduğundan şüphemiz yok.

3-5-2 nin sağ kanadı. Mevkilere adapte olmsya çalışırken iyice yıprandı çocuk. Yaa kaç mac oldu yemin ederim ben hesap edemedim sadece hücumda değil sürekli savunmaya da geliyor 60 maçtır full konsantre taş olsa çatlar artık. Dinlendirilmesi gerekiyor artık nefes alamadığını bazi şeyleri yapamadığını idrak ettik. Bir diğeri de torreira bu heriflerin alternatifi yok tempolu topçular.

Sadece 1-2 maç rotasyona girmesi gerekiyor ama bunu ben değil hoca yapıcak geçen sene keremde yapmadığı gibi devam ederse sıkıntılar başlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem barış hem kaan neredeyse 1 senedir dinlenmeden 3-4 mevkide maç oynuyor.

Önümüzde ki 2-3 maçta da ikisi de dinlenmeli.

Jelert ve sallai zamanıdır

Keşke mümkün olsa da şikecilerin pivot takımı karşısında dinlendirebilsek. Adam bezdi artık.

Sonraki hafta Avrupa maçı olduğu için bu maç yerine belki Sallai denenebilir ama sanmıyorum.

Artık dinlensin ya yazık çocuğa. Çok uzun süredir dinlenme fırsatı bulamadı. Devamlı sprintle oynayan ve mücadelen kaçmayan birisi olduğu için diğer oyunculardan çok daha fazla yıprandı. Vücut dili artık beni dinlendirin diyor. Hafta sonu kulübede bekliyorum.

Dün dakika 60tan sonra ten rengi değişti çocuğun aşırı yoruluyor maç içerisinde baba rahman kaanı patates edince oraya da surekli yardım götürmeye başladı. Sırtına çok büyük yük var oyun içerisinde makina olsa dayanmaz

Barış bu değil, potansiyeli çok daha fazla. Zamanla daha iyi olacaktır. Yıllık ücreti az ise mutlaka zam yapılmalı, performansi etkileyecek bir durum olmasın. En durgun hali ile bile 4 golu var, Avrupa şampiyonasi performansına yaklaşsa kimse tutamaz bizim bu kadroda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam biraz sıkıntılı,birşeylere sinirli gibiydi.Bildiğimiz Barış'tan maaesef birtık uzaklaşmış gibi.
Yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum.Bencede c.tesi günkü maçta dinlenmesi gerekiyor.
Allah tüm oyuncularımıza Torreira aşkı ,şevki,azimi versin inşallah.

Geçen seneki doğru karar verme mekanizması azalmış. Gücü ve birinciliği zaten aynı onu o yapan son kararları doğru vermeye başlamasıydı. Forma rekabeti ona iyi gelecektir.

İyi bir barış bu takım için çok değerlidir.
Katılıyorum. Kararları kusursuzlaşınca çok değerli hale gelmişti. Şu an eski savruk halleri gibi oynamaya başladı.

Dün akşam biraz sıkıntılı,birşeylere sinirli gibiydi.Bildiğimiz Barış'tan maaesef birtık uzaklaşmış gibi.
Yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum.Bencede c.tesi günkü maçta dinlenmesi gerekiyor.
Allah tüm oyuncularımıza Torreira aşkı ,şevki,azimi versin inşallah.

Evet vücut dili de bir tuhaf bir kaç maçtır.
Acaba kereme müsade ettiniz gitmesine bana etmediniz mi demek istiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt