#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter’da kızlar barış barış diye ölüyor bu adama.

Futbolcuğu bırakıp modellik yapacak olsa hayran kitlesi hazır.

Şeymayı dürtüklemeyi bırakalım barışcım, hayır yapacaksan da birilerini kudurtarak yap

Twitter’da kızlar barış barış diye ölüyor bu adama.

Futbolcuğu bırakıp modellik yapacak olsa hayran kitlesi hazır.
Valla ya instada öyle rahat bırakmıyorlar adamı

Şu hesaba baksana

5 milyon euro kazanan ziyech var mesela yılda 15 maç yapıyor ve sürekli bitik halde bende anlamıyorum.
Aslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum

Bizim taraftar hala isim odaklı gitmeye bayılıyor, demek bugün Neymar filan transfer edilip yılda 10 maça çıksa bizim taraftarın çoğu tapacak adama

Aslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum

Bizim taraftar hala isim odaklı gitmeye bayılıyor, demek bugün Neymar filan transfer edilip yılda 10 maça çıksa bizim taraftarın çoğu tapacak adama

Barış’ın kendisi de tapar Neymar’a gelse.

Bi futbolcu sadece anlık olarak övülmez ki geçmişiyle kariyeriyle bütündür.

Takıma Messi gelse mesela Osimhen de olsan diz çöküp tövbe eyler, senin kulunuz aga dersin

Hep söylüyorum bunu 1 milyon euro bile kazanmayan barış 50 maça çıkıyor ziyech ortalıkta yok. Isim odaklı taraftarlarımız sağolsun. Aldığımız yaşlı yıldızlara tapıyorlar ve elimizdeki cevherleri yerin dibine gömmek için fırsat kolluyor lar.

Hep söylüyorum bunu 1 milyon euro bile kazanmayan barış 50 maça çıkıyor ziyech ortalıkta yok. Isim odaklı taraftarlarımız sağolsun. Aldığımız yaşlı yıldızlara tapıyorlar ve elimizdeki cevherleri yerin dibine gömmek için fırsat kolluyor lar.
Daha kötüsü Zaha 'da vardı, senelik 7.5 mil€ aldığı konuşuluyordu ama Zaha Ziraat Kupasında bile vasatın üstüne geçemiyorken bile bizim taraftarımız prime döneminde Zaha 'ya sahip olduğumuzu zannediyordu ki gittiği gün Okan Hoca Zaha 'yı yedi filan diyorlardı şimdi görüyoruz Zaha ne durumda

Tamam takımda belli bir yaşın üzerinde yıldız oyuncular da olabilir ama bu adamların takım içindeki yapıyı bozmayacak, sorumluluk alacak tipler olması lazım bir de bu oyuncuların sayısını çok da abartmamak lazım İcardi varken Mertens varken bir de Zaha oynasın bir de Ziyech oynasın dersen olmuyor işte

Böyle bir takım kurarsan Barış 'ın çıkıp 50 maç boyunca bekten kanata forvete kadar saha içinde her mevkide insan üstü efor vermesi gerekiyor işte. Ya geçen sene ligde Torreira 'nın İcardi 'nin Kerem'in Abdülkerim 'in Barış'ın Nelsson 'un 3500-4000 dakika forma sahada kaldığı takımda Ziyech 1000 dakika sahada kalabilmiş yani sezonun dörtte birinde filan oynayabiliyor Ziyech. Ziyech 'in en son 3500-4000 dakika sahada kalabildiği sezon 2018/2019 sezonu var

Bu sene yine aynısı oluyor 2 maç oynamayınca ortalığı karıştırdı ben gidicem diye arkadaşlarıyla vedalaştığı söyleniyordu, geçen sene parası geç ödenince takım arkadaşlarına gidip siz niye bişey demiyorsunuz diye ortalığı karıştırmaya çalışıyordu adam bir milli takma gidiyor 1 ay ortalıkta yok bir sonraki milli takım arasına doğru yeniden çalışmalara başlıyor resmen 2 senedir Fas milli takımına oyuncu hazırlıyoruz

Benim merak ettiğim koca sezon boyunca “Barış yorgun abi yaa” mı diyeceğiz? Komple sezonu böyle mi geçirecek yani? Nasıl dinlenecekse bir çaresine baksınlar artık. Sallai idare eder bir süre.
Sakatlandı tedavi için maldivlere gitti deriz 2-3 hafta takılıp gelsin. Sürekli yorgun olur mu bir futbolcu yav

Taraftar in yaptığı yorum haksız eleştiri olarak tanımlanabilir en fazla her istedigini söyleme hakkı varmış. Ben de yeni öğrendim. Saygi duyuyorum zevkle okuyor bu arkadaslardan kendime bir şey katmamaya ozen gösteriyorum 🙂👍

Baris yorgun mu degil mi bilmiyorum ama izlediğim maclarda gördüğüm Baris'in hemen hemen her pozisyonda hizini ve gücünü kullanıp rakibini gecmeye calismasi; hep ayni seyi yapınca ne kadar iyi olursan ol rakibinde ona gore önlem almaya başlıyor.

Oyun zekasi düşük basini kaldırmıyor kim ne gördü aldı oyuncumuzda. büyük takım oyuncusu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt