- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Milyon Euro kazanmakla kas eklem sinir sisteminde fatigue birikiminin alakasını da ben anlayamadım renkdaş
fatique derken fıtık mı demek istediniz ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milyon Euro kazanmakla kas eklem sinir sisteminde fatigue birikiminin alakasını da ben anlayamadım renkdaş

Valla ya instada öyle rahat bırakmıyorlar adamıTwitter’da kızlar barış barış diye ölüyor bu adama.
Futbolcuğu bırakıp modellik yapacak olsa hayran kitlesi hazır.
www.instagram.com
5 milyon euro kazanan ziyech var mesela yılda 15 maç yapıyor ve sürekli bitik halde bende anlamıyorum.Milyon euro kazanan sporcuların yorgun olmasını anlamıyorum.
Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905
Aslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum5 milyon euro kazanan ziyech var mesela yılda 15 maç yapıyor ve sürekli bitik halde bende anlamıyorum.
Aslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum
Bizim taraftar hala isim odaklı gitmeye bayılıyor, demek bugün Neymar filan transfer edilip yılda 10 maça çıksa bizim taraftarın çoğu tapacak adama
Hep söylüyorum bunu 1 milyon euro bile kazanmayan barış 50 maça çıkıyor ziyech ortalıkta yok. Isim odaklı taraftarlarımız sağolsun. Aldığımız yaşlı yıldızlara tapıyorlar ve elimizdeki cevherleri yerin dibine gömmek için fırsat kolluyor lar.Aslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum
Bizim taraftar hala isim odaklı gitmeye bayılıyor, demek bugün Neymar filan transfer edilip yılda 10 maça çıksa bizim taraftarın çoğu tapacak adama
Daha kötüsü Zaha 'da vardı, senelik 7.5 mil€ aldığı konuşuluyordu ama Zaha Ziraat Kupasında bile vasatın üstüne geçemiyorken bile bizim taraftarımız prime döneminde Zaha 'ya sahip olduğumuzu zannediyordu ki gittiği gün Okan Hoca Zaha 'yı yedi filan diyorlardı şimdi görüyoruz Zaha ne durumdaHep söylüyorum bunu 1 milyon euro bile kazanmayan barış 50 maça çıkıyor ziyech ortalıkta yok. Isim odaklı taraftarlarımız sağolsun. Aldığımız yaşlı yıldızlara tapıyorlar ve elimizdeki cevherleri yerin dibine gömmek için fırsat kolluyor lar.
Taraftar in yaptığı yorum haksız eleştiri olarak tanımlanabilir en fazla her istedigini söyleme hakkı varmış. Ben de yeni öğrendim. Saygi duyuyorum zevkle okuyor bu arkadaslardan kendime bir şey katmamaya ozen gösteriyorumAslında konu bu kadar basit, geçen seneden beri sağ/sol bekten kanat veya forvete kadar bir çok mevkide elinden geleni yapan şampiyonluk için dönüm noktalarından biri olan Barış ve Ziyech 'in konularına girip bir bakınca anlıyorum