Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.836
- 40.590
- 3.413
Oyun zekasi düşük basini kaldırmıyor kim ne gördü aldı oyuncumuzda. büyük takım oyuncusu degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru olsa nolacak yaw sanki kokain partisine katıldı çocukalmanyadan gelen paketin kendisi için geldiği epey yerde yazıyor. Umarım doğru değildir ama hemşerim olduğu için yapmamıştır da diyemiyorum

uyuşturucu içen de satan da anasını satsındoğru olsa nolacak yaw sanki kokain partisine katıldı çocuk![]()
doğru olsa nolacak yaw sanki kokain partisine katıldı çocuk![]()
barış millet ayırmeksizin saplamağa çalışıyor deriz.vizyonsuz olduğunu kanıtlar kankam dm kutusuna 50 milyon kız yazarken üstüne para verip vasat bir tiktokçu alman getirmek nedir ya
GS Cimbom seviyesinde değilsin kasmaEn fazla onune bakiyor etrafa bakmiyor bunu geliştirebilir derim gs seviyesinde degil derim. Umit milli oyuncuya saçma sapan şeyler yazmam
bunu son zamanlarda istediği kişilerle fazla seks yapmasına bağlayabilir miyiz?Arzusunda körelme görüyorum müdafa ardına koşuları azalmış, topu vurup geçmeye yanaşmıyor, ya pek yorgun ya da benim de gitme vaktim gelmiş diye düşüncelere girerek aklını bulandırmış. Salai listede olsaydı bi kaç maç dinlendirip rahabilite edebilirdik barışı
güclüsün dedik diye her posyonda güreşmeye calısıyorArzusunda körelme görüyorum müdafa ardına koşuları azalmış, topu vurup geçmeye yanaşmıyor, ya pek yorgun ya da benim de gitme vaktim gelmiş diye düşüncelere girerek aklını bulandırmış. Salai listede olsaydı bi kaç maç dinlendirip rahabilite edebilirdik barışı