#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun zekasi düşük basini kaldırmıyor kim ne gördü aldı oyuncumuzda. büyük takım oyuncusu degil

almanyadan gelen paketin kendisi için geldiği epey yerde yazıyor. Umarım doğru değildir ama hemşerim olduğu için yapmamıştır da diyemiyorum

kızlar şu adamı rahat bırakın yaw

bay1.webp

bay2.webp

bay3.webp

Bizde Barış maç yoğunluğundan yorgunmuş sanıyorduk meğer iş başkaymış :)

Sezon başından beri çok kötü. Geçen sezon ki barış ile alakası yok.

bitmıs ne yazık ki

Biraz uzerindeki yorgunlugunu atmasi icin ligde Sallai oynamali bunun yerine.

Olumsuz kelime kullanmamak adina bekleneni veremedi diyelim

Arzusunda körelme görüyorum müdafa ardına koşuları azalmış, topu vurup geçmeye yanaşmıyor, ya pek yorgun ya da benim de gitme vaktim gelmiş diye düşüncelere girerek aklını bulandırmış. Salai listede olsaydı bi kaç maç dinlendirip rahabilite edebilirdik barışı

icardi ve barış önceki gece yanlışlıkla sevişip ertesi gün mecburen işe gelen arkadaşlar gibi oynuyorlar

Arzusunda körelme görüyorum müdafa ardına koşuları azalmış, topu vurup geçmeye yanaşmıyor, ya pek yorgun ya da benim de gitme vaktim gelmiş diye düşüncelere girerek aklını bulandırmış. Salai listede olsaydı bi kaç maç dinlendirip rahabilite edebilirdik barışı
bunu son zamanlarda istediği kişilerle fazla seks yapmasına bağlayabilir miyiz?

Sık sakatlanan ve uefa listesinde olmayan Sallai dışında yedeği yok. Full oynayacak boşuna dövünmeyin.

Neyse. Zaman her şeyin ilacıdır göreceğiz...

Daha iyi olacağını ümit ediyorum.

güclüsün dedik diye her posyonda güreşmeye calısıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt