#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu çocuğun biraz dinlendirilmesi için ne yaşanması lazım, illa sahanın ortasında bayılması falan mı bekliyorlar.

Kaç haftadır bas bas bağırıyor ben yoruldum diye.

Bugün iyidi

Bence yorgun falan da değil, çorba gibi rol değiştirilince ayarı bozuluyor çocuğun.

Kardeşim ayağına vurmuşlar o pozisyonda biraz itiraz et yat yere kalkma bağır. Hakkımız olanı başka türlü vermiyor bu kahpeler.

Bizim basimizdaki hoca umursamıyor ama enazindan montella oynatmamali bayi yoksa çocuk sahada düşüp bayılacak
Bizim basimizdaki utanmadan elimde kanat oyuncusu yok diye yalan soyluyor

Çağlar gibi kılım döndü felan diyerek milli takımdan affını istese iyi olurdu. Bildiğin maç yapmaktan bıktı.

İnsallah milli maçta yedek olur ama zannetmiyorum 1-2 hafta dinlenmeye ihtiyacı var Barış Alperin fiziksel açıdan hiç iyi durumda değil.

euro 2024den sonra kendisini seven acayip bir kız popülasyonu oluşturdu

zamanında yeteneğinin futbola değil de voleybola yatkın olduğu farkedilmiş demek.

Barış Alper Yılmaz bu takıma ciddi katkılar vermiştir ve bu senede vermeye devam edecektir. Şuan yorgun ama istatistikleri ortada. Kereme yapılanı Barış ve Yunusa yaptırmayacağız ve onları koruyacağız. Beğenmeyenler başka kapıya. Sonuna kadar desteğiz
20241009_132925.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt