#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötüydü. Büyük maçlarda bek olmaz. Zorlamamak lazım

Bizim kaleden uzak tutun Barış'ı. Her maç penaltı, kart garanti yapar. Kafasıyla oynamıyor çünkü. Her şeyi gücüyle çözebileceğini sanıyor.

Yorgunlukla aciklanacak bir durum degil. Cok formsuz, cok top kayibi yapiyor. Gecen yilliki barisi mumla aratiyor
Nasıl yorgunluk değil adamın en büyük sorunu ayakları hareket ettiremiyor.

Yaklaşık olarak 15 aydır(ki onun önceki de var hadi orayı saymıyorum) üst seviye antrenman ve maç çabası veriyor herif. Millet yaz tatili yaparken bu herif avrupa şampiyonasında van dijk ile kapışıyordu. 15 gün tatil yaptılar döndüler 2. kamp dönemde heriflere yüklenme yapıldı.
Yaza bomba gibi giren hazırlık maçlarında rakiplerle dalga geçen Mertens ve Torreiranın da düşüşe geçtiği o yüklenmelerle yani ağırdı.

Alışmamış vücuda 1.5 sene boyunca bu seviyede yüklenme yaparsan bu sonuç normal.

Bizde her maç basarak ve boğuşarak oynuyor, milli takıma giriyor aynı durum orada da var.
Buradan çıkacağız 3 gün sonra Tottenham maçı var. Sonra dinleniyorsun samsun maçı var, peşine milli maçlar geliyor.
Oyuncunun sürelerinden kısılarak dinlendirilmeye çok ihtiyacı var.

bunu bu halde oynatmak adama da zarar dinlendirilmesi lazım Okan hoca da ezber 11 için bellediği topçuların suyunu sıkıyor arkadaş patlayana kadar oynatacak.

Çok iyi oynadı böyle joker oyuncumuz olduğu için şanslıyız

Devre arası kaçsın kurtarsın kendisini 10 milyonluk jelerti izlesinler barış bu ergenlere fazla geliyor belli ki

Nasıl yorgunluk değil adamın en büyük sorunu ayakları hareket ettiremiyor.

Yaklaşık olarak 15 aydır(ki onun önceki de var hadi orayı saymıyorum) üst seviye antrenman ve maç çabası veriyor herif. Millet yaz tatili yaparken bu herif avrupa şampiyonasında van dijk ile kapışıyordu. 15 gün tatil yaptılar döndüler 2. kamp dönemde heriflere yüklenme yapıldı.
Yaza bomba gibi giren hazırlık maçlarında rakiplerle dalga geçen Mertens ve Torreiranın da düşüşe geçtiği o yüklenmelerle yani ağırdı.

Alışmamış vücuda 1.5 sene boyunca bu seviyede yüklenme yaparsan bu sonuç normal.

Bizde her maç basarak ve boğuşarak oynuyor, milli takıma giriyor aynı durum orada da var.
Buradan çıkacağız 3 gün sonra Tottenham maçı var. Sonra dinleniyorsun samsun maçı var, peşine milli maçlar geliyor.
Oyuncunun sürelerinden kısılarak dinlendirilmeye çok ihtiyacı var.
Sirf yorgunlukla aciklanacak bir durum degil diyorum. Formsuzlukda var

Olay yorgunluk değil saçma sapan top oynamasını geçtim son adama o şekil girilmez kırmızı yiyebilirdi,sonra sarısı varken de 2-3 pozisyon adamları çekmeye çalıştı hadi fiziken geri gittin de futbol zekası olarak nasıl bu kadar geriye gittin

Kerem de bununla aynı süre dinlendi herif banamısın demiyo bence el birliğiyle hata yaptık "yorgun abi" "dinlenemedi abi" diye diye bunun kafaya sen yorgunsunu işledik ve bu da kendini öyle zannetmeye başladı

Samsun maçından sonra milli ara olacak.

Jakobs döner artık.

Jakobs dönünce, klasik 4-2-3-1'e dönüp, Barış'ı biraz kulübeye alıp dinlendirip, Sallai'yi oynatmak lazım.

Ben memnunum herkesin aksine ikinci yarı performansı artan yegane topçumuzdu

Dinlendirmenin yanında sabit bir mevkide oynatmamız gerekiyor. Sürekli mevki değiştirmeside olumsuz etkiliyor.

Bu macta Barisa fazla birsey denmez, cünkü kendi mevkisinden cok uzak mevkide oynadi.

Ama biraz kafasini kullanması lazim. Imobilie yaptigi foul cok gereksiz ve tehlikeliydi. Birde sari kartan sonra öyle eller ile kollar ile rakiple mücadele edilmez.

Sirf yorgunlukla aciklanacak bir durum degil diyorum. Formsuzlukda var
Formsuzlugun sebebi yorgunluk ki.
Bak osimhen geldiginde nasildi bir sakatlik yasadi son 2 maç o eski osimhen yok misal.
Icardi icin formsuz diyebiliriz, keza mertens için, bardakçı ve nelsson için de bunu diyebiliriz ama barış için bu söz konusu değil. Çok net bütün sebep yorgunluk çocuktaki.

Gerekiyorsa 10-15 gün dinlenerek kısa süreler verilerek vücudunun dinlenmesi sağlanmalı.
Bay haftası iyi gelecek yaklaşık 10 güne yakın tüm oyuncular dinlenmiş olacak. Ben bizim asıl çıkışımızın bu süreçten sonra başlayacağını düşünüyorum.

Gbj3WH8XgAAbxif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt