Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yorgunluk değil adamın en büyük sorunu ayakları hareket ettiremiyor.Yorgunlukla aciklanacak bir durum degil. Cok formsuz, cok top kayibi yapiyor. Gecen yilliki barisi mumla aratiyor
Sirf yorgunlukla aciklanacak bir durum degil diyorum. Formsuzlukda varNasıl yorgunluk değil adamın en büyük sorunu ayakları hareket ettiremiyor.
Yaklaşık olarak 15 aydır(ki onun önceki de var hadi orayı saymıyorum) üst seviye antrenman ve maç çabası veriyor herif. Millet yaz tatili yaparken bu herif avrupa şampiyonasında van dijk ile kapışıyordu. 15 gün tatil yaptılar döndüler 2. kamp dönemde heriflere yüklenme yapıldı.
Yaza bomba gibi giren hazırlık maçlarında rakiplerle dalga geçen Mertens ve Torreiranın da düşüşe geçtiği o yüklenmelerle yani ağırdı.
Alışmamış vücuda 1.5 sene boyunca bu seviyede yüklenme yaparsan bu sonuç normal.
Bizde her maç basarak ve boğuşarak oynuyor, milli takıma giriyor aynı durum orada da var.
Buradan çıkacağız 3 gün sonra Tottenham maçı var. Sonra dinleniyorsun samsun maçı var, peşine milli maçlar geliyor.
Oyuncunun sürelerinden kısılarak dinlendirilmeye çok ihtiyacı var.
Formsuzlugun sebebi yorgunluk ki.Sirf yorgunlukla aciklanacak bir durum degil diyorum. Formsuzlukda var
totti misin be çocuk
Insta girller azmıştır