#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenle birlikte forvet oynarsa Batshuayi dümdüz söver ..
Baris-Sallai-Yunus-Jakobs-Mertens bu 5li sahada olacaksa samsun maçı hariç bir dizilisle cikamayiz

Barış Alper Yılmaz. Sonuna kadar harika bir mücadele verdi. Her oyuncu çok teknik olacak diye birşey yok. Rakibe fiziksel anlamda karşılık veren birkaç oyuncunun başında geldi. RWB rolünü benimsemeli bu teknik kapasiteye en uygun mevki çünkü. Bir Dumfries performansı alabiliriz. Bu istekle devam. Daha iyi olacak
FB_IMG_1731492943088.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eksikleri falan var hatta bir tık performans düşüşü olduğu zamanlarda olabiliyor ama gerektiğinden fazla eleştiriliyor bazen. Tottenham maçında kendi tarafını tek başına çok iyi tuttu ve zorladı mesela.

Burada millet Kerem’i boklarken biz sahip çıkıyorduk.
Barış‘a enkötü ortalama performans gösteriyor zaten

Barış hiç bşr zaman tekniği ile ön plana çıkan bir oyuncu olmadı. Fiziği, gücü , patlayıcılığı, ve devamlılığı ile ön planda her zaman. Geçen sezon bizim ihtiyacımız olan her şeyi verdi. Bu sezon beklentiler çok yükseldi biraz afallıyor. Takımda alternatifsiz konumda. Keremi yedik sıra Barışa mı geldi? 12 ye gönderdik Keremi. Tamam gitmesi gerekiyordu ama elimizdeki değerleri De yok pahasına yemeyelim. Ülkede başka karşılığı yok. Barışı da gönderelim biz kimle yürüyeceğiz bu yolu. İçi geçmiş yıldızlardan fayda gelmediğini defalarca gördük.

geçen sezon çok iyi oynadığında da aynı problem vardı - ezbere çeviriyor içeri görerek değil.

onu yaptığında 40-50 M luk adama dönüşür optimal performansında.

Kafasını pek kaldırmıyor zaten orta açarken. Benim anlamadığım şey, bunun üzerine hiç mi çalışmıyorlar?

Kafasını pek kaldırmıyor zaten orta açarken. Benim anlamadığım şey, bunun üzerine hiç mi çalışmıyorlar?
kendisine bağlı biraz ama - kendisi geliştirecek o yönünü çalışmaktan ziyade.

Yunus ve mertens görerek yapmaya çalışıyorlar mesela bu işi.

Barış yakınında olanı görüyorda attım penaltıya giren adamı göremiyor - genede hep oralara çeviriyor. Aslında öyle olacağını diğerlerinin öngörebilmeside lazım biraz.

Geçtiğimiz sezon -özellikle 2. devre- oyun içi bütün kararları doğru alıyordu. Euro 2024 sonrası biraz ben oldumculuk başlayınca karar mekanizması eski haline dönüverdi. Rolü keskinleşirse toparlar zamanla.

Hem takım için hem kendisi için inanılmaz bir şekilde toparlanmasını istiyorum. Fenerliler kudurmuş köpek gibi saldırıyorlar hepsini göt etmesini istiyorum

20 verseler hayır dermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt