#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu cocuk olmasa sag bek sol beki yedekleyecek oyuncu yok.Ingilizler bile barisa hayran her adamin harci degil oyle kanattan cik sol bek sag bek oyna buna muazzam bir kuvvet ve dayaniklilik lazim

Ins ocakta iyi bir kulube gider.

Valla bu adam hep iyi her zaman iki kişilik oynadığı için bazen son paslarda yorgunluktan istediğini yapamıyor. Şu beksiz günlerimizde elimizdeki tek o işi yapabilecek oyuncu gibi gözüküyor. Hem kanatta oynuyor. Hem rakip atağında savunmaya gelip top kapıyor.

1000068731.webp

Gayet iyi. Ikili mücadeleden kacmiyor cabaliyor. Gerekeni yapiyor hatalarda olacaktir.

Bu herifin arkasina karadenizde kullanilan sirtt sepetlerinden tak icine de mbappeyi koy, tüm mac sirtinda gezdirir yine de en cok kosan olur.

AZ Alkmaar macinin 66 dakikasi. Baris Alperin dogru bi hamlesi yok. Fiziksel varligi disinda bi katkisi yok.

Angelino'nun bonservisi devreye girmesin sol beke geç
Jakobs sakat sol beke geç
10 milyon gömdüğümüz Jelert yetersiz çıktı sağ beke geç

Euro 2024ün en aygır hücum oyuncusunu geride kullanıyoruz. Yine de zılgıt yiyor çocuk

Bugun de begendim. Lakin 3'lu sisteme hic uygun degil. Kanat bek asla oynayamaz bu cocuk. 3'lu oynayacaksak ideal yeri neresi valla bilemedim.

Yine yarım kalan bir hikaye izleyeceğiz gibi bugün sahada herhangi birinden farkı yoktu maalesef mücadele ediyor diye oveceksek Sallai de öyle bizde kim çalım atacak, asist yapacak hangi kanat

Valla ben begendim. Cok iyi calisti. Bukadar koṣmaya ofansa gucu yetmiyor malesef

Fizik gucu ile kendini sahada farkli kilan bir topcu normalde. Malesef o da gitmis bulunuyor, muhtemelen antremanlari gecen seneki gibi yapmiyor. 1 tane olumlu haraketi olmadi macta. Cok kotu zamanda formsuzluga girdi, yazik oldu bizim icin. Ne yapip edip Jelert kazanilmali.

Halen ısrarla oynatmanın bir manası yok elinden geleni fazlasıyla yapıyor ama çocuk tükendi görmek lazım 1-2 maç soluklanıp kendini toparlasa çok daha iyi olacak.

Tot maçında çok iyiydi fizik olarak ama bu maç beğenmedim

Ne faydası var o zaman bu kadar koşmasının? Topu kaybedince daha çok koşması gerekiyor üstelik. Her top kaybında tüm takım geri koşuyor. Artık adam da geçemiyor fazla.
Ben suc bulmuyorum, bu adam ofans oyuncusu tipki yunus gibi. O yuzden ikisini de elestirmem. Ama nelssonu bugun kovardim mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt