#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verimli oynamadı ama yunus'la kıyaslarsak fazla laf edemem

yunus hiç yoktu.

ama genel formunu iyi bulmuyorum. geçen sene yakaladığı keskinlik yok.

Yani devre arası sonradan girecek topçu kıvamında şu an

Yine çok iyiydi

Zaten fbjk tayfa göt yanıklığından kendisine sataşıyor da kendisine sataşan sözde GSlilere ne demeli? Herifi bek oynatıyoz bek hem de bi o bek bi bu bek ve oynuyor da

Bence doğru düzgün iki bek olduğunda ileride Osimhen'in yanında denemeliyiz hazır Icardi de yokken. Şimdilik bekte lazım o yüzden orada faidelenmeğe devam

Çabası koşması okey de herif asist yapamıyor, sürekli top kaybedip takımı yoruyor. Kerem Aktürkoğlu daha iyi oyuncu idi

çok laf etmeyin bence, cocuğu ırgat gibi her yerde kullandık, ağzını bile açmıyor işini yapıyor.Bizim şu kadro ile bu puanları toplama sebebimiz barışların yunusların aşırı özverili oyunu ama bugun oyuna giren ziyech bir hareket yaptı mı tapılır.

Aralıksız bin maç yapacak herif nefessiz nerdeyse doyumsuz taraftarlarımıza tripkolik yaşlı yabancılardan getirmemiz lazım hemen . Eleştirilecek adam varsa 7 milyon euro alan ziyechi falan eleştirin gidinde.

Oynamadığı mevki kalmadı herifin hala yüzsüz yüzsüz tekniğini geliştiremedi falan deniyor. Yahu çocuk özel hoca tutsa mevkisini anlatamaz hocasına neyden bahsediyosunuz siz. 50 tane bek aldı sevgili hocamız hala barış yunus ve berkan çeviriyoruz.

Berkanla birlikte barışa inanılmaz haksızlık yapılıyor, üstelik bu çocuk hiç dinlemedi bu yıl
Bek oyuncusu olmadığı halde kaç maçtır bek oynatıyor hoca sonrada neden saçmalıyor diyoruz

Bu arada bu herifi tüm sezon böyle kullanırsak sonrasında güle güle demeğe hazırlanalım böyle hayvani bir hücumcunun ikinci tier bir ligde bek oynayarak kariyerini heba edecek hali yok

Barış Alper Yılmaz. Maç boyunca harika bir dinamizm ve direnç gösterdi. Bir takımda her oyuncu çok yetenekli olacak diye birşey yok, Asker oyuncularda lazım. Savaşacak adamlarda lazım ki Barış tam olarak o oyuncu. Üçlü sistemde tam bir Dumfries performansı veriyor umarım bu şekilde devam eder çünkü varlığı çok değerli. İyisin Barışbappem 💛❤️🦁👏
FB_IMG_1732827534110.webp

Bu arada bu herifi tüm sezon böyle kullanırsak sonrasında güle güle demeğe hazırlanalım böyle hayvani bir hücumcunun ikinci tier bir ligde bek oynayarak kariyerini heba edecek hali yok

menajerine haber çakmıştır beni çıkar şuradan diye.Düşünsene irfan canı fb bir maç sağ bek bir maç sol bek kullanıyor.oyuncunun değerini direk düşüren bir olay

menajerine haber çakmıştır beni çıkar şuradan diye.Düşünsene irfan canı fb bir maç sağ bek bir maç sol bek kullanıyor.oyuncunun değerini direk düşüren bir olay
Bambaşka iki oyuncu. Barış'ı ben olsam 2. forvet olarak kullanırdım ancak kanat beki de kariyeri açısından çok mantıklı.

Adam gibi adam olduğu için henüz yapmamıştır ama böyle giderse yapar. Net şekilde devre arası bu duruma bir son verilmeli yoksa kırk yılda bir denk gelen bir herifi harcamış olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt