#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu fizik ve potansiyel maalesef düşük bir mantaliteye denk gelmiş. üzülüyorum o fiziğine ve potansiyeline.. muhammed kudus gibi bir oyuncu olabilirdi ama çok zor bu mantalite ile.
Ne varmış mentalitesinde

Yarım bacağıyla boğuşuyor mücadele ediyor kariyerini riske atıyor. İki maçtır bacağına tam basamadığı fiziksel olarak rahat olmadığı anlaşılıyor ama fedakarlık yapıp oynuyor işte

Geç beke oyna geç öbür beke oyna rakip kovala ne denirse takıma ne lazımsa mırın kırın etmeden yapıyor. Irgat gibi kullanılıyor 70 maçtır üç günde bir maç oynuyor aha çapraz koptu aşil gitti vs. denen posyonda bile dinlenmeden dönüyor

Ne varmış mentalitesinde

Yarım bacağıyla boğuşuyor mücadele ediyor kariyerini riske atıyor. İki maçtır bacağına tam basamadığı fiziksel olarak rahat olmadığı anlaşılıyor ama fedakarlık yapıp oynuyor işte

Geç beke oyna geç öbür beke oyna rakip kovala ne denirse takıma ne lazımsa mırın kırın etmeden yapıyor. Irgat gibi kullanılıyor 70 maçtır üç günde bir maç oynuyor aha çapraz koptu aşil gitti vs. denen posyonda bile dinlenmeden dönüyor
Oyun IQ'su zayıf. istikrar yok. doğru karar veremiyor vs

Ekran görüntüsü 2024-12-22 174545.webp

Böyle ne yapacağı belli olmayan oyuncular benim içine çok sinmiyor maalesef. Bu kadar basit hatalar yapmaması lazım. Ama o konuda gelişeceğini de sanmıyorum.

100 mac oynuyor ya olur böyle

Yediğimiz atakların sebebi. Pas verip boşa veya araya kaçmalı. Okan Buruk bu konuda plan yapmalı

2 gol atti ne desek bos bravo.

Yani osimhen bile tepki gösterdi ama sonucta tabelaya etki edince konu kapaniyor.

Gol attı ama çok kötü oynuyor. Kaç tane durduk yere top kaybı yaptı.

Bugün gerçekten beni deli etti, bizim sol koridoru otoban yaptılar umrunda değil. Topu kaybediyor dönüp bakmıyor bile. Bir şey vardı bugün üzerinde ama ne olduğunu çözemedim.
2 gol atınca kimse bunların konuşulacak bir yanı kalmıyor tabii o ayrı mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt