#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş 3 tane yastık alıyorsun. Ayağının altına koyuyorsun. 7 gün boyunca evde dinleniyorsun. (2 günde 1 pompa makul) 2025'te ama Avrupa Şampiyonasında da oynadı yoğundu geyiği artık son bulsun bence.

Maç içinde bazen delirtse de takımın en önemli isimlerinden biri hem saha içi hem dışı. Seviyoruz.

Yunus nazar değmesin spot ışıklarını üstüne çekti, üstüne koyarak da devam eder inşallah ama Barış’ı da unutmamak lazım. Enerjisi, azmi, motivasyonu vazgeçilmez bizim için.

Bir takım düşünün ki içinde hem Messi, hem Ronaldo bulundursun. Los Galatasarayicos derken şaka yapmıyorduk. Türkiyenin en iyi iki yerlisine sahip olmak inanılmaz bir şans
20241224_121912.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbappe de iyi bek oynar gerekirse de Mbappe'yi bek oynatalım demiyolar di mi

Bu çocuğa da bu muamele yapılmamalı

Aslanım barış müthişsin ama şu son vuruşlara biraz ağırlık ver daha çok sevindir bizi sana inanıyorum büyük topçusun sahada ki canavarımızsın

bu çocuk rashica'nın adını unutturdu, zaha'yı unutturdu kulübü belki 10-15 milyon euroluk transfer yükünden kurtardı. hani eleştirilir de küstürmemek lazım. fenere kendi sahamızda yenilip şampiyonluğu son haftaya bıraktığımızda, barış'ın; "cimbom başı dik yürür" konulu paylaşımıyla ben de yeri ayrıdır. kulüp sessizliğe gömülüp, biz de bir acaba korkusu başladığında ilk tepki gösteren oyunculardandı çünkü. kerem, barış, yunus kıymetli çocuklar.
Çok güzel yazmışsın renktas kalemine sağlık

Kerem Aktürkoğlunu ve Barışı alt liglerden kim bulup getirdiyse o herifi başkan yardımcısı yapıp ödüllendirelim

bu çocuk rashica'nın adını unutturdu, zaha'yı unutturdu kulübü belki 10-15 milyon euroluk transfer yükünden kurtardı. hani eleştirilir de küstürmemek lazım. fenere kendi sahamızda yenilip şampiyonluğu son haftaya bıraktığımızda, barış'ın; "cimbom başı dik yürür" konulu paylaşımıyla ben de yeri ayrıdır. kulüp sessizliğe gömülüp, biz de bir acaba korkusu başladığında ilk tepki gösteren oyunculardandı çünkü. kerem, barış, yunus kıymetli çocuklar.
Yine kaptan İdris'in ses tonundan okudum. Çok güzel post.

Kardeş, bu akşam da maçı bitirme fırsatı gelir ve yine üstüne vurursan artık hakkında kararname çıkartılacak.

Türk kızlarının her gece hayallerini süslüyor 😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt