#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün acayip iyiydi, bitiricilik olsa en üst düzey takımlarda oynar

yazıkkların olsun bu maç özelinde bu kadar saçma vuruşlar son paslar bu kadar amatörce olurdu.Parladığın gibi sönersin de dikkat et

bu adamın kaçırdığı goller sürekli laf oluyor osimhen de kaçırmıyor nşye laf edilmiyor ona barışın gğnahı ne ?
İlla değerinin 60 milyon mu olması gerekşyoe

Maçın anasını ağlattı tebrikler barış
Yunus Sena maaş arttıranın da kafasına sıçayim ederin bu işte

barış çok gol kaçıran bi oyuncu değil pozisyona girdi mi atıyor genelde

bu maç ekstra bi sakarlığı vardı yapacak bi şey yok

Ne kadar iyi olursa olsun isterse takımın en iyisi olsun bu takıma bruma ve rodriges ayarında bir oyuncu lazım barış olmasın demiyorum öyle bir profilde olsun sahada. zahanın tutmamış olması böyle bir profile ihtiyacımız olmadığı anlamına gelmiyor. Al bunun bir kopyasıda şuan atalanta'da oynuyor o da bizim oyuncumuz tip vucut oyun her şey aynı 2 maç bir şeyler yapıyor sonra milleti katil ediyor genler aynı çünkü oyun tarzı aynı. Bize lookman gibi kıpır kıpır bir siyahi lazım tekniksiz falan yürümüyor bu işler geçin onu.

macın en iyisi barıştı bana göre olmayınca olmuyor

Mücadelesi olmasa final işleri maç satan topçu ayarındaydı.

Takımı taşıyan oyuncuya bu kötü performans için laf etmem ama Barış ve Yunus kaybedilen pozisyonlardan sonra oyunun içinde kalmalılar.

Pozisyonları harcadı diye tek maçta sezonu taşıyanlardan birini silmek yakışmadı GSC

Olm bi tane sağdan karşı karşıya onu neden vurmadın olm ya. Vursaydın o da girmeseydi keşke vurulur orda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar ligde 10 gol atmış. Bazı eleştiriler çok abartılı. Ya en uçta ya da en dipte yaşıyoruz maalesef.

Ben de sinirlendim bugün kaçırdıklarına ama mesela geçen hafta IBB maçını tek başına çözdü çocuk. Bugün çok gol kaçırmasına rağmen sahada nadir iyi oynayan futbolculardan biriydi, belki de tekiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt