#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçtiğimiz sezonun 2. yarısı karar mekanizmasını baya düzeltmişti. Bu sezon eski haline döndü.

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısı karar mekanizmasını baya düzeltmişti. Bu sezon eski haline döndü.

Ben bunun açıkçası İcardi'yle çok etkisi olduğunu düşünüyorum.

İcardi lider bir oyuncuydu. Hem Kerem'e hem Barış'a çok katkı sağladı. Onları çok fazla yönlendiriyordu.

Barışı çıkar bu takim atak filan yapamaz hayalet yunus ve Mertensin top taşıdığını gören varsa söylesin bu adamda taşımaktan yoruldu artık o yorgunlukla cikinda siz karar verin görelim. Net sol kanat ve 10 no eksiğimiz var atakta. Orta saha ve bekleri saymiyorum daha

Barış'ın iyiliği için söylüyoruz bunları.

İsterse 90 dakika ileri geri koşsun. Temel eksiklerini kapatmadığı sürece asla hayalinde kurduğu takımlarda oynayamaz.

Bu bencillikle ve sıfır tekniğinle güreş branşında falan yarış, Galatasaray futbol takımında bu şekilde olmaz çünkü

Saha icinde kendilerini tokatlayacak biri olmadigi icin Yunus ile beraber basina buyruk top oynuyorlar.

Katılıyorum ve en başta teknik direktör bunun için var Arif abi. Okanı sallamıyor topçular, muhtemelen çok yumuşak yüzlü biri. Ama teknik direktörlük biraz da Fatih Terim gibi sertlik ister.

Ben oynadığı oyundan ziyade oyun içinde mental düşüşüne takılıyorum, bir pozisyonu berbat ettikten sonra ağlak bir surat ifadesine giriyor sanki maç bitmişte mahvolmuşuz gibi bunu daha dakika 10 da falan yapıyor burak yılmazda da vardı bu, çok duygusal bir herif hemen kendini paralıyor. Bu arada hiç kendimizi kandırmayalım barış şuan max 15 milyonluk topçu bu ülkeden boey gibi bir canavar 30'a gitti barışa hiç o paraları biçmeyin elin oğlu mal değil vermez. Bir 10 gol daha atsın max 20 verirler

Yüksek orta kesmesi OB tarafından yasaklanmalı. Yerden penaltı noktasına sert göndersin illa orta yapacaksa.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saldım çayıra mevlam kayıra futbolu oynuyor. bunu kimse almaz avrupa'dan sırf gücü var diye.

osimhen eliyle baskıya git işareti yapıyor koşmuyor, geriye yardımı yok, aldığı topları nasıl kullanacağı tamamen şansa kalmış,

gözüm üstünde olum.

ha bir de elin kolun ağzın çok oynamaya başladı, havalarını indirirler söyleyim.

takımı ayakta tutan oyuncuların başında geliyor. tekniği olsa zaten nereye elinde tutuyorsun bu çocuğu.

Hatay macinda kacirdiklari hala gozume geliyor da aklimi kaciracak gibi oluyorum.

Beceriksiz mi evet gol kaçırıyor mu evet ama bu ligin en değerli oyuncusu olduğu gercegini degistirmez..Eleştirildiği çoğu maç pozisyonların çoğunu kendi hazirliyor..Final paslarinda ve vuruslarinda biraz iyi olsa bu ligin görmediği istatistikleri kasardi...

Beceriksiz mi evet gol kaçırıyor mu evet ama bu ligin en değerli oyuncusu olduğu gercegini degistirmez..Eleştirildiği çoğu maç pozisyonların çoğunu kendi hazirliyor..Final paslarinda ve vuruslarinda biraz iyi olsa bu ligin görmediği istatistikleri kasardi...
Olsa ile bulsayi ekmisler hic dogmus komserim. Bu arada senin KDB vakasi gibi benim de basima geldi bunun yuzunden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt