#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı ciddiyetsiz oynuyor sahaya sıçsa oynuyor her hafta çünkü kesilmiyor nedense

Eğer 45 de çıkmazsa oyundan sezon boyunca bu rezilliği çekeriz

Son 20 yılın en kötü performansını sergiliyor olabilir global çapta düşünün gs'ye özel değil, daha kötü bir performans herhangi bir ligde görmedim, ölü masuaku şu bütün trübünlerin kalayladığı masuaku bundan 500 gömlek falan iyiydi öyle rezil oynuyor

Belli araliklarla kotu oynayan oyuncu gordum ama yaptigi her tercihte ya da pasta hata yapan oyuncu gormemistim. Acilen dinlendirilmesi lazim.

E dedik, fiziken çökmüş vaziyette. 1-2 maç yedek kalması lazım.

Da adam yok işte. Yunus'un cezalı olması çok kötü oldu.

Form durumu duzelcek gibi degil. Su kritik donemde en ihtiyacimiz 3 adamdan biri.

Hoca takım iyi giderken bunlardan birini kesip Yusuf musuf oynatmayı demeseydi şuan gönül rahatlığıyla çıkarırdın ama şimdi yemez oyunu kaybedebiliriz diye
Hoca dedi ya rotasyonda sıkıntı yaşıyoruz diye nerde kamil var topladı takıma elde olanlarda yetersiz . Normal şartlarda Muslera,apo,barış,sara 50 kere kesik yerdi.

Takım arkadaşı topu kontrol etmeden hücuma koşuyor sonra o top rakibe geçince arka yayla gibi.
Sadece BAY değil hemen hemen herkes aynı.

Frankowski i ve kendisi bir kaç orta bir kaç atak yaptı en azından, Sallaiden her türlü iyi şuanda çıksin diyenler kimi düşünüyor yerine onu da bi yazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt