#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış gibi adamlar gol-asist yapamayınca eleştiriler olması doğal

Sergenin tespit çok yerinde bu arada, ben de iyi olduğu dönemin hem denk geliş hem max performans olduğunu düşünüyorum adam defaultu bu malesef.

Futbol Sergen’in olduğu zamanların çok uzağında artık. Öyle teknik oyuncuların değil yüksek fizik kalitenin zamanı.

Sergen hala maç boyu yürüyüp teknik olanların fark yarattığını sanıyor, Haaland’a kazma diyen adam, sen o boyda o hıza ulaş da görelim napacağını.

Sene sonu satacağın adamın maaşına neden zam yapıyorsun hemde 3 milyon euro ve adam berbat oynuyor

Hesap kitapta mı bilmiyorsunuz kardeşim babanızın parasını mı veriyorsunuz 3 milyon euroya ülke kurulur lan ülke

Çöp çöp adamlara 3 milyon 5 milyon oh be ne güzel tatlı hayat

Formda hali dünyanın en iyi stoperine yer öptürüyordu yav.

O sadece formla ilgili bir şey değil renktaş ya

Maalesef o sürdürülebilir bi performans da değil zaten

Biz duygusal milletiz, hele vatan millet sakarya deyince ohoo, Barış da malum rizeli, yani milli takım formasıyla Avrupa kupası maçına çıkıyorsun, düşünsene o hissi, işte o duyguyla vs her zaman oynayamazsın zaten

O sadece formla ilgili bir şey değil renktaş ya

Maalesef o sürdürülebilir bi performans da değil zaten

Biz duygusal milletiz, hele vatan millet sakarya deyince ohoo, Barış da malum rizeli, yani milli takım formasıyla Avrupa kupası maçına çıkıyorsun, düşünsene o hissi, işte o duyguyla vs her zaman oynayamazsın zaten
Aslında sürdürülebilir de bizim idmanlar soft kalıyor.

Bu adam, boey performansını zirveye taşıyıp 1,5 seneye yakın aynı performansı gösterdiler burada özel hocayla çalışmaları sayesinde oldu.
Barıştaki düşüş maç programının artıp idman için zaman kalmamasıyla oluştu.
P.l. seviyesindeki idmana çıkabilsek kas hafızası da gelişir yoğunluk eşik seviyesi artar.

Türkiyede sürdürülebilir olmayan tek şey idmanların seviyesinin yukarı çekilememesi.

Maç programı azaldığında bireysel çalışmaları tekrar yapar mı bilmiyorum ama yapması lazım.
P.L. de oynayan ve fiziksel olarak rakiplerini tokatlayanların hiçbiri barıştan üstün insanlar değil.
Belki dinlenip 2-3 ay feda etmesi lazım ki tekrar o tempoya girip sıçrama yapabilsin.

Bireysel çalışarak gelebileceği en yüksek noktaya geldi.

Buradan sonrasında iyi bir teknik direktörün dokunuşu lazım fakat Galatasaray teknik direktöründe oyuncuya değer katmak gibi bir vasıf olmadığı için olduğu yerde patinaj çekip duracak.

Arkadaşlar Barış'ı neden bazı hatalarını hala yapmaya devam ediyor diye eleştirelim. Mesela neden bir türlü kafasını kaldırarak oynamayı alışkanlık haline getiremedi. Neden en iyi zamanında bile son tercihlerinde bariz hatalar yapıyor vs. Bunların üstüne gidelim.

Ama formsuzluk yüzünden vurmak bana acımasızlık geliyor. Ayağı kopana kadar bu adamı koşturmanın anlamı yok. İnsan evladı bu da.

Sadece bek oynar,bu teknik ve futbol zekası ile ben hücumda oynayabileceğini düşünmüyorum. Ama bek oyuncusu olarak ısrar edilirse ben hakan unsaldan bile daha iyi olacağını düşünüyorum. Salai ve bay bek oynasaydı,Nelson takımda kalsaydı cuesta,franky,kutucu,jakops,jelert icin falan verilen paralar yerine 2 kanat sterling ve rashford alınsaydı şu an şampiyoduk UEFA da bence final oynardık. Çok iyi futbol izlerdik..

Hiç akıllanmamış. Son tercihleri berbat. Hatalar silsilesi. Takımı provake eder gibi. Anlamıyorum noldu bu çocuğa böyle.

Güreş federasyonundan transfer teklifi gelir mi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt