#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene de kalsin. Bu kadar adam gitmisken 1 sene daha kalsin. Hem de CL min 8 maç, Max 10-12 maç oynayacak. Orada da kendini gosterir. Seneye 2026 DK derken iyi paraya satariz. Simdi olmaz.

Sergen Yalçın:

"Barış eğer Premier Lig'e giderse orada normal vasat bir oyuncu olur, daha fazlası mümkün değil."

"Sıradan bir Premier Lig oyuncusu olur. Imkânı varsa gitsin ve oraları da görsün burada 3 senedir şampiyon oluyor zaten. Ama bana soruyorsan orada vasat oyuncudan ötesi olmaz."

"Ben Barış'ın yerinde olsam Galatasaray'da kalırım, burada en azından bir farklılığı var ama İngiltere'ye giderse bir cazibesi olmayacak."

"Brentford'da mesela oynayamaz. Belki Southampton falan olabilir. Benim fikrim; oralarda oynaması çok zor, Galatasaray'ın Barış'ı olarak devam etmesi bence onun için daha iyi olur."

(Ekol TV)

Ben Man Utd olsam direkt alırım Barış'ı. Hakeza Tottenham

Ben real madrid barca hatta m.city olsam barisi derhal alirim.

Barca da baris olsa bu sezon cl yi almalari icten bile degildi mesela

Sergen Yalçın:

"Barış eğer Premier Lig'e giderse orada normal vasat bir oyuncu olur, daha fazlası mümkün değil."

"Sıradan bir Premier Lig oyuncusu olur. Imkânı varsa gitsin ve oraları da görsün burada 3 senedir şampiyon oluyor zaten. Ama bana soruyorsan orada vasat oyuncudan ötesi olmaz."

"Ben Barış'ın yerinde olsam Galatasaray'da kalırım, burada en azından bir farklılığı var ama İngiltere'ye giderse bir cazibesi olmayacak."

"Brentford'da mesela oynayamaz. Belki Southampton falan olabilir. Benim fikrim; oralarda oynaması çok zor, Galatasaray'ın Barış'ı olarak devam etmesi bence onun için daha iyi olur."

(Ekol TV)

O iki takimdan toplamda 1 oyuncu soyleyebilirse kendimi keserim. Renklerini sorsan onu da söyleyemez.

X de bejekli dallamalar niye buna saldiriyor la surekli 😂😂
Nasil bi göt yanıkları varsa

Her yerde, ekşide, twitter'da sosyal medya da sürekli saldırılıyor. Rakip takım dallamalari tarafından. Sebebi belli takımda formda olan etkileyebilecekleri Türklere saldırıyor kahpeler son dönemlerde. Kerem ayrıldı rahat bıraktılar Kerem'i. Barış'tan sonra sırada Yunus var sonra Eren var. Tamamen kahpelik yaptıkları. Abdullah Avcı zamanında Selçuk İnan milli takımda forma bulamayınca inanılmaz ozgüven kaybı yaşayıp 4-5 yıllık bi düşüş yaşamıştı. O zamanki taktiği devam ettirmeye çalışıyorlar. Son yıllarda fb, bjk maçlarında Kerem, Barış, Yunus, hatta
Berkan dahi üst düzey oynuyorlar zorlarına gidiyor bu kahpe pustların. Neymiş Barış yerine genc semih oynayacakmis la de stir pust beyinsiz.

Yeni sezondaki yabancı sınırı dolayısıyla hem Yunus hem de Barış mutlaka bir sezon daha takımda kalmalı. Sane geldi tamam da 50+ maç 90dk ilk 11 oynayacak değil.

Sergen Yalçın:

(Ekol TV)
Southampton’ın düştüğünden de haberi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt