#53 Barış Alper Yılmaz

Geldiği zamanın Barış' ı gibi yeni bir genç oyuncu bulmak, yapılacak en büyük yabancı oyuncu transferinden bile değerlidir yerine göre. İsmi geçen her yerli oyuncuya ezbere 'çöp' çekip de şimdi Barış' a övgüler yağdıranlara, mevzuyu bir daha düşünüp kendilerine çeki düzen vermelerini öneririm.

Geldiği zamanın Barış' ı gibi yeni bir genç oyuncu bulmak, yapılacak en büyük yabancı oyuncu transferinden bile değerlidir yerine göre. İsmi geçen her yerli oyuncuya ezbere 'çöp' çekip de şimdi Barış' a övgüler yağdıranlara, mevzuyu bir daha düşünüp kendilerine çeki düzen vermelerini öneririm.
👏👏👏

Aslanım benim. Sahaya formamızla adım attığı ilk maçtan beri varını yoğunu ortaya koyuyor. Kötü oynadığı maçları gördüm ama kötü mücadelesini asla görmedim. Bu camianın evladı, hangi mevkiye koyarsan koy bir gram kapris yapmadan en iyi şekilde oynar. Sözleşme imzala dersin hiç uzatmaz çat diye imzayı atar. Bu sezon da kal dersin tamam der kalır. İyi ki bizimlesin

Barış gibi düşüş maliyetli genç oyuncu transferlerini daha çok denemeliyiz.

Rakipler için forvetleşen Barış Alper kadar korkutucu bişey yok adam adam...

Geri
Üst Alt