#53 Barış Alper Yılmaz

'' Kötü oynayabilirsiniz ama kötü koşamazsınız burası GALATASARAY '' Barış alper yilmaz

Şu lafa bak yabancı bi topçu yapsa her yerde kullanırdık. Afişletip altyapı tesislerinin girişine asılmalı.

Gözünden kaçmamış. Barış şuan bir ikon çoluk çocuk kızlar bayılıyor marketing değeri yüksek topçu. İfb ve jekeliler onlarda böyle ikon yerliler yok diye kuduruyor ve eleştiriyorlar.
Napsinlar garipler, takımlarında ikon yerli necip ve mhy var

Burasi gs bahanesiyle her oyuncuya sutlayalim oyuncu degil çekilen kendi kucuk bakış acilarinda bir türlü ozelestiri yapılmadigi bazı kişilerin oluşturduğu bu toksik ortamda kendi isine bakan barışı tebrik ediyorum

Yunus'la ikisine gerçekten paha biçmememiz lazım. 40-50 falan da demiyorum artık en az 1-2 sene daha satmayalım gerçekten.

Böyle takımı sahiplenen, bütünleştiren Türk oyuncular piyasada yok. İstediğin yabancıyı getir yerlerini dolduramazsın.

Gx2ouxDXUAAZBhI

Yunus ve Barış'sız 11 yabancılı kadrolar yazan bazı taraftarlara gerçeği hatırlatan oyuncumuzdur. Bu ligdeki kötü zeminli ve sıcak Gaziantep deplasmanını yabancılardan önce sana Barış kazandırır. Takım için inanılmaz değerli bir oyuncu kesinlikle kalması gerekiyor.

Yunus ve Barış'sız 11 yabancılı kadrolar yazan bazı taraftarlara gerçeği hatırlatan oyuncumuzdur. Bu ligdeki kötü zeminli ve sıcak Gaziantep deplasmanını yabancılardan önce sana Barış kazandırır. Takım için inanılmaz değerli bir oyuncu kesinlikle kalması gerekiyor.
Ben bunu yıllardır anlatamıyorum. Israrla 11 yabancı yapıp ucacagiz sanıyorlar. Nzonzili falcaolu feghoulili 11 yabancılı dönemde çıktığımız maçları çok iyi hatırlıyorum ben. Rezil kepaze olduğumuz maçları.

Geri
Üst Alt