#53 Barış Alper Yılmaz

Bence futbolcu kalitesi olarak 30 ve üzeri teklifler barış için çok iyi.
Gerçekten şu ülkede futbol falan gelişnez.
Barışı inanılmaz şekilde abartan göklere çıkaran kişiler üç,beş hafta tıkansın performansı düşsün ilk onlar yerin dibine sokacak.Barışın kötü oynayacağı istatistik yapamayacağı çoğu maçta burada neler neler denilecek az çok tahmin ediyorum.

Herşey yöneticilerde bitiyor.Çok kötü yöneticilere sahip olduğumuz için ederini bulan oyuncuları sırf oyuncunun yerini dolduramayız düşüncesiyle satamayıp fırsatları kaçıyoruz.
En büyük örnek bir zamanlar bu taraftara göre dünyanın en iyi stoperi nelson.Ne oldu 30,40 lara falan vermiyordu bazıları.Şimdi kadro dışı ve elden çıkarmak için taklalar atıyoruz.
Nelson kötümüydü tabiki hayır şampiyonluklarda katkıda yaptı.Ama önemli özellikleri olduğu kadar yetersiz özellikleride fazlaydı.İşte bunu erken farkedip piyasası verken okutacaksın.30’lar 40’lar falan abartmayacaksın.
Buradaki sıkıntı kim ne zaman satılır ne kadara satılırı bilememek.

Transferde çok fazla parametre var.Teklif varmı varsa ne zaman ve kadar teklif var.Bütce nedir.Yabancı sınırını düşüneceksin.
Barış şu an için bizim en elzem oyuncularımızdan.Avrupada başarı istiyoruz.Barışın fizik gücü, Fiziğine göre hızı,çalışkanlığı,sertliği falan en ihtiyacımız olan özellikler.Birde hücum oyuncusu olarak kıymetli özellikler.
Aksi taktirde biz şampiyonlar liginde teknik olarak kafa kafaya psg,city,liverpol vss gibi takımlarla başa çıkmamız mümkün değil.Bu yüzden barış gibi sert güçlü atlet adamlar fazla olmalı.

Barışın çok önemli özellikleri olduğu kadar ciddi eksikleride var.Bence belirgin net bir teklifin gelmemesinin nedenide bu.
dünyanın en iyi stoperi nelson mu

oyunu 5 metrede oynayan stoper puhaha

oyun sistemi degisince direk patladı eleman

30 mılyona avrupada barış gibi topcu yok

Maşallah aslan parçasına her sene üstüne koyarak gidiyor.

Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok çok iyi yerlere gelecek.

🧿🧿🧿

Kewell sevinci ne alaka diyordum. Eğer o karaktersiz şeriatçıya göndermeyse akıl edeni tebrik ederim. Diğer yandan ciddiye alındığı için de kınıyorum.

Nelson barış kıyası yapmadım.Orada bir mantık var ona anlatmaya çalıştım.
Cafer benim dünyam çok geniş.İçinde gerçekler var.
bir taraftar olarak tek isteğim ve gerçeğim Galatasarayın her anlamda daha iyi olması.
Kendi çapımdada doğru veya yanlış burada bunu dile getirmeye çalışıyorum.

Barışıda,Galatasarayıda benden daha çok seviyorsun cafer anladık devam et böyle.
Sen ve senin gibiler söyleyecek hiçbirşeyim yok.No problem.
Beni kendi dünyamda rahat bırak.

Uydurma genellemeler yapmazsan problem yok. Hayırlı günler

Uydurma genellemeler yapmazsan problem yok. Hayırlı günler
Problem var olmaz olur mu.Sende ciddi problem var.Uydurma demeyelim senin anlayamayacağın genellemeler diyelim.malum her haltı körü körüne savunup insanlara laf sokmaktan başka birşey yapmıyorsun yaa..İşte bu yüzden anlayamıyorsun genellemeleri.Bu ciddi bir problem.
Forumun sağlığı için bu problemi çözmen lazım.
Sana bir kaç tavsiye.Buradaki herkes en az senin kadar Galatasaraylı.Her futbolcuyu en az senin kadar seviyor.Burada Galatasarayın her zaman daha iyi daha başarılı olması için yapılan yorumları,analizleri ve eleştirileri küfür gibi algılama.
Bunları düşünüp ona göre yorum yaparsan problemleri helletmiş oluruz.
Sanada hayırlı günler.

Bu takımda osimhen hariç kendisini kesebilcek adam yoktur topçunun kralı delikanlının hasıdır erkek adam ekmek yediği kaba pislemez her şeyin en iyisini hak ediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

modern dönemin gareth bale'ı kapıyı üç hanedan aşağı açmamak lazım.

Problem var olmaz olur mu.Sende ciddi problem var.Uydurma demeyelim senin anlayamayacağın genellemeler diyelim.malum her haltı körü körüne savunup insanlara laf sokmaktan başka birşey yapmıyorsun yaa..İşte bu yüzden anlayamıyorsun genellemeleri.Bu ciddi bir problem.
Forumun sağlığı için bu problemi çözmen lazım.
Sana bir kaç tavsiye.Buradaki herkes en az senin kadar Galatasaraylı.Her futbolcuyu en az senin kadar seviyor.Burada Galatasarayın her zaman daha iyi daha başarılı olması için yapılan yorumları,analizleri ve eleştirileri küfür gibi algılama.
Bunları düşünüp ona göre yorum yaparsan problemleri helletmiş oluruz.
Sanada hayırlı günler.
Hahahaha bu kadar yanmanın sebebini anlayamadım tam olarak ama herkes kimin saçmaladığını görüyor. Bu kadar yeter paralel evreninde mutluluklar konuyu kirletme

Bu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu
Yâr göğsüne baş ko'madan vurulup düşenler oldu
Bir sen kaldın geride
Bir sen kaldın geride
Ah, akıp gidiyor hayat
Yüreğim anlıyor seni
Artık susma, yorgun demokrat

Geri
Üst Alt