#53 Barış Alper Yılmaz

böyle şeyinin keyfine çıkmayabiliyor mu ya antremanlara?

Su an fenerlilere 1 kisi cikar de bizden cogu Barisi soyler hatta Osimhenden bile fazla isterler gitmesini..
Onumuzde cok ornek var Napoli kesin satacagi Osimhen icin bize neler yapti, İsak maca cikmam dedi Newcastle yonetimi iplemedi . Bence boyle boyle buyuk takim olunuyor .. Yonetim bekledigi teklifi almadigi surece Barisi satmamali o da prime doneminde Neom diye para diye futbola kusup gidecek degil..
Yersiz korkulara kapilmanin manasi yok sozlesmeli futbolcumuz bu sureci sakince atlatmamiz lazim..
Beni uzen kisim Barisin bu surecte gosterdigi ergen tavir oldu sadece

Sorun gitmesi veya kalması değil.

Gidiyorsa gitsin demek taviz vermektir. Bakın Napoli taviz vermedi. Aksine tüm maddelerini geçirdi. Gitmek istiyorsa gidebilir ama bizim belirlediğimiz şartlara. Ha onun aklını çelen kulüp o seviyeye çıkmıyor mu? O zaman tribünde oturur yine gidemez. 40 Milyon çok büyük para vs ama sözleşmesine de 6 ay kalmadı bu adamın. Öyle her kafasını esen rest çekip istediğini alırsa hiçbir futbolcuyu ederine satamazsın. Bknz Kerem…
Kesinlikle gerektiğinde tribünde oturtmayı göze almalıyız. Futbolcu düşünsün. Hem gözden düşecek, büyük liglere gitme olasılığı düşecek, Araplar bile gelse daha az parayla gelecekler bir dahaki sefer kendisine. Çok da fifi.

Hiç katılamayacağım bence tam tersi, CLde doğru kurguda geçiş oyununda en önemli silah Osimhen ve Barış olacak.

Biz clde teknikle falan fark yaratabilecek bir takım değiliz. önceden kurup rezil olduğumuz kadavra kadrolar da bence bunun kanıtı.
En yapamadığımız şey geçiş oyunu.

Abicigim cikmasin yaw Yunus - Sane - Osimhen yapariz .. Antrenmana cikmadi diye buyur git diyecek halimiz yok..Gerekirse kadro disi birakiriz bu amatorlugune karsilik .. Yonetimin sakinligini korumasi sart baris boyle davrandikca bize 1 zarar verirse kendine 5 zarar verecek.. Cuesta frank satislarini gordukce yonetime guvenim artti bu sureci yonetme acisindan

Sane ve Yunus ile kanat rekabetine girmek istiyor sanırım sonuçta forvet positionu dolu

Nerden tutsan elinde kalır hale geldi. Ben zaten pek sevmiyordum kendisini ama bu yıla çok iyi başlamıştı. Sonuçta Galatasaray'ın çıkarları için Barış'ın başlangıcı süper olmuştu. Hangi konudan gireyim şaşırdım. Öncelikle Barış zaten ergen gibi takılıyor yani bu trip mrip olayı doğruysa şaşırmadım zaten zihin olarak da beden olarak da kontrolsüz güç adam. Yani mimikleri, pozisyon harcadığında kendine kızış şekli falan direkt hırs, güç artı belirsizlik. Sakin biri değil o kesin. Kafasının karışması da normal ( haberler doğruysa ) . Tabi ben zengin olmadığım için çok para ile çok çok çok para arasındaki farkı zaten anlayamıyorum. Barış para için bunu yapıyorsa taraftarda karşılığı yok. Zaten çok para kazanmıyor musun? Zaten istediğin arabaya binmiyor musun? İstesen 150 tane ev alıp kiraya veremez misin zaten mevcut şartlarda? (Umut Sarıkaya effect :D ) Yani 150 değil 1500 ev alsan ne olacak? Yine yiyecen içecen yine istediğin arabaya binecen. Yine ailenin geleceği garanti altında sanki emekli maaşını kafaya takacak biri mi olacaksın sen? 50 araban olacakken 550 araban olabilir peki farkı ne? Sen yine istediğini yiyip içip çocuklarını istediğin okullarda okutacak, istediğin her yerde yaşayabilecek paraya zaten sahip olacaksın. Osimhen de yapardı istese bunu o niye yapmadı? Senin Nijerya gibi sorumlu olduğun bi yer de yok hastane yaptırayım okul yaptırayım şeklinde. Daha fazla para için bunları yapmaya değer mi acaba? Çok mu kafaya taktın git yönetimle konuş paramı artırın de neden böyle hareketlerle geleceğin Belözoğlusu olma yolunda ilerliyorsun.

Biz bu kodumun sözleşmelerini boşuna mı yapıyoruz veya yeniliyoruz. Daha bir ay bile olmadan önce kontratı revize edilmedi mi bu arkadaşın.

Her kafadan bir ayrı ses çıkıyor. Imzalarken her şey çok iyi ama bir vakit sonra parayı beğenmiyorlar az buluyorlar. Biz niye 3-4 yıllık kontrat yapıyoruz o zaman.

Herkes işini yapacak. Her transfer döneminde yeni yüksek maaşlı oyuncu gelince her kafadan zam zam diye ses çıkacaksa işimiz var ha.

Ya çalıştığımız kurumlarda enflasyon farkı alıp oturuyoruz.

Aldıkları ücretler senelik kimsenin hayal dahi edemeyeceği paralar olan ve karşılıklı bağlayıcılığı yüksek sözleşmeleri olan kurum ve kişilerin böyle yapması akıl alır iş değil.

Kimse kimseye zorla sözleşme imzalatmıyor. İmzaladım teklif geldi ya o parayı verin, ya da gönderin.

Şunu biz şirkete yapsak, 10. saniye kapının önüne koyar kıdem verip ihbarı da git-gel tamamla diyerek.

Çok büyük hayal kırıklığı oldu bu yaz mevsimi. Önce Kerem sonra Barış.

Yine çıkmadı idmana deniyor. Bu sene hainlik kotası doldu da taştı. Haberler yalan ise derhal açıklama yapılmalı. Tepkiler çığ gibi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer gitmek için antrenmanlara çıkmıyorsa bunun yaptırımı uygulanmalı.

Su an fenerlilere 1 kisi cikar de bizden cogu Barisi soyler hatta Osimhenden bile fazla isterler gitmesini..
Onumuzde cok ornek var Napoli kesin satacagi Osimhen icin bize neler yapti, İsak maca cikmam dedi Newcastle yonetimi iplemedi . Bence boyle boyle buyuk takim olunuyor .. Yonetim bekledigi teklifi almadigi surece Barisi satmamali o da prime doneminde Neom diye para diye futbola kusup gidecek degil..
Yersiz korkulara kapilmanin manasi yok sozlesmeli futbolcumuz bu sureci sakince atlatmamiz lazim..
Beni uzen kisim Barisin bu surecte gosterdigi ergen tavir oldu sadece
He yaw he osimhenden fazla isterler gitmesini

Keçiören mi Galatasaray mı ? bu kadar mı vefassız oldun. biz seni sevmiştik niye gitmek istiyorsun

Oğuz Aydın’ı almadığımız için bu ve Yunus kendilerini vazgeçilmez zannettiler. Yerli futbolcu alternatifsiz kalırsa veya biraz şımartılırsa böyle oluyor hep.

Çok büyük hayalkırıklığı vallahi hayret ediyorum. Olm sözleşme uzatmanın üzerinden daha 1 ay geçmemiş, asgari ücrete top oynamıyorsun, ülke standardında çok iyi para kazanıyorsun, seni sen yapan, 2. lig seviyesinden buralara getiren kulübe sırt çevirmek bu kadar mı kolaymış lan? 10 milyon Euroyu görene kadar mıydı senin kulübe aidiyetin, taraftara borcun? Gitmek istersin eyvallah da küsmek, antrenmana çıkmamak, kansız şerefsiz menajerlerin sözüyle bunları yapmak ne demektir ulan hiç mi aklın fikrin yok?

Keşke biz yanlış anlamış olsak, keşke biri çıkıp olaylar farklı dese ama iyice b.ka sardı.

Geri
Üst Alt