#53 Barış Alper Yılmaz

Oynama şansı kalmadı bu hafta idmana çıkmayan adamı kadroya alamazsın!

Kesinlikle gerektiğinde tribünde oturtmayı göze almalıyız. Futbolcu düşünsün. Hem gözden düşecek, büyük liglere gitme olasılığı düşecek, Araplar bile gelse daha az parayla gelecekler bir dahaki sefer kendisine. Çok da fifi.
Belki bu olayda zarar edersin bugün teklif edilene satmayınca ama gelecekte ciddi kar edersin. Kerem’i 12’ye satmak yerine tribünde bekletseydin bugün bu süreç yaşanmazdı 30 yerine 50 ile gelirdi ya da Barış böyle sert çıkış yaparsam, beni de tribünde bekletirler der antrenmanlarına vs devam ederdi

Diogo Costaya 8 kat maas teklif ediyoruz adam gidip Portoya beni salin demiyor, siyah ekran paylasmiyor, antrenmana cikmam demiyor. Gitmek istiyorsan bizim istedigimiz bonservisi getireceksin. İyi niyetliysen once kulubumle anlasin diyeceksin.

İyi hatirlanmak guzel ayrilmak varken nedir bu para hirsi arkadas. Arda Turanin tirnagi olamayacaksiniz hic bir zaman.

Diogo Costaya 8 kat maas teklif ediyoruz adam gidip Portoya beni salin demiyor, siyah ekran paylasmiyor, antrenmana cikmam demiyor. Gitmek istiyorsan bizim istedigimiz bonservisi getireceksin. İyi niyetliysen once kulubumle anlasin diyeceksin.

İyi hatirlanmak guzel ayrilmak varken nedir bu para hirsi arkadas. Arda Turanin tirnagi olamayacaksiniz hic bir zaman.
Arda da bizdeyken 100 kiloydu o da son anda gitti pubis ayağına o da çıkmıyordu

3 antrenmana cikmamis demek ki kendi kafasinda bizle ayrilmis

Acilen yetenekli yerli genc topcu transfer etmek lazim alternatif olarak

Hiç kimsenin, Barış a 10 milyon Euro teklif edildi diye gitmek istemesine tepki verdiğini düşünmüyorum..

Sorun gitmek istemesinde değil, yaptıklarında.. Edebinle imzaladığın sözleşmenin gereğini yerine getirir, idmanlarına, maçlarına çıkarsın.. Teknik direktörünle, yöneticilerinle görüşür, senin için tespit edilen bonservis bedelini getirmeye çalışırsın.. Kimsede sana gitmek istediğin için tepki vermez..

Bunun yaptığının tüm lisanlarda tek bir karşılığı var.. Hainlik!!!

Demiştim yunusla birbirinin gönderilerini beğenmiyolar diye . Barışında tavırları son zamanlrda değişti deniyor bilmiyorum bu durumdan nasıl bi sonuç cıkacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda para icin gitmedi kariyer icin gitti.
Gittiğinde yabancıların helikopterine kafayı takmasıda mı kariyerle alakalıydı
Veya sürekli ileri geri konusması
Bu süreçleri oldum olası kulüp yönetemiyor
Nelsonda bi deneme yaptık onu da çöp yaptık

Sürekli ergen ergen adamlarla uğraşıyoruz. Yok o küstü, yok o dargın, yok o gitmek istiyor. Kimseye yüz vermeyeceksin, şımartmayacaksın. Bugün Barış yarın bir başkası. Profesyonel olup gerekirse yaptırım uygulayacaksın antrenmana çıkmıyor diye. 2028'e kadar kontratı var. Bak Napoli nasıl dik durdu Osimhen konusunda. Biz bu konularda çok pasifiz malesef.

Ederini buldun mu göndereceksin, CL değil de Arabı tercih edeni hemen yollayacaksın, 40€+ fiyata zorlamanın alemi yok.

Baris kendine cok yazik ettin. Yani sanki Liverpool istedi de birakmiyoruz. Mentalini sadece saha icinde degil disinda da gelistirmen lazim. Klup gitmis Osimhen Sane almis, benzerlerini kovaliyor. Bir hedefi var. Sen diyorsun ki ben gidecegim. Valla biz sevdik mi severiz de, aksi durumda da bir gram degerin kalmaz gozumuzde. Bu takima kimler geldi daha kimler gelir. Sen yokken de şampiyon oluyorduk, sen gidince de oluruz.

Karaküllük'ü ne severim ne sevmem ama dünkü yayınında çok doğru şeyler söyledi bana göre;

- Öncelikle Barış'ın ilk uzattığı, imza attığı sözleşmede anlaştığı tutar 45 milyon tl idi. Ancak bu sezon başı yönetim jest yaparak bunu 90 milyon TL'ye çekti.
- Genç bir oyuncunun bu maaşları duyunca kafasının karışması normal ama yönetim senin gönlünü hoş tutmak, kalman için sana 5 milyon euro önerdi ve sen buna rağmen hayır dedin.
- Yeni sözleşme imzalamak ile başka bir kulüple sözleşme imzalayıp transfer olmak arasında fark yok. Diyelim ki Everton'a gitmiş olsaydın ve Neom yöneticileri gelip bu teklifi sana gizli gizli yapsaydı sen şuan antrenmana çıkmamak vb gibi şeyleri Everton'a yapabilir miydin? Diyelim ki yaptın, acaba oradaki yöneticiler sana Galatasaray'ın yöneticileri gibi hoş görüyle mi yaklaşırdı?

Velhasıl Osimhen dünyanın en büyük 5 forvetinden biri. Doğruya doğru, Napoli 1 adım geri bile atmadı. Futbol hayatın biterse bitsin kendin ettin kendin buldun tavrı takındılar.

Ben böyle Napoli gibi gemileri yakma taraftarı kesinlikle değilim, en güzel şekilde orta yol bulunmalı.

Ancak ardından o Barış'ın menajeri ve ona bu aklı verenler topluca öttürülmeli. Bunların alayını

Geri
Üst Alt