#53 Barış Alper Yılmaz

Sanki bizde asgarî ücrete oynuyor , 5 milyon verecekmişiz işte aç mı kalacaksin ulan. Bundan böyle hic bir topcuyu gereğinden fazla sevmiyecegim.
5 milyon cok vermisler. Buyuk hata. Isin cilki cikti. Sonra bu adami nasil elden cikaracaksin?

Bizim yoneticiler gercekten daha profesyonel olmali. Bu aile ortami dediklerinin negatif taraflari da bu iste. Kulubu oyuncunun oyuncagi yapiyorlar. Acaba hoca Fatih hoca olsa Baris bunu yapabilir miydi? Bunu Fatih hocayi cok sevdigimden demiyorum bu arada.

Baris efendi bu performansi PL’de gosterirsin veya gidip bizi CL’de ceyrek finale cikaran bir performans gosterirsin, iste o zaman 5 degil, daha fazlasini da alirsin. Bu isler oyle Karagumruk’e falan gol atmakla olmuyor.

Biz o sporlu bu sporlu değiliz Galatasaraylıyız barışın hareketi eğer transfer içinse şaşırdım gerçekten sözleşmesi daha yeni iyileştirildi çünkü öyle haberler çıkmıştı getirsin 45-50M yi gitsin istediği yere ha getiremiyorsa da ona yedek kulübesinde uzun süre oturmak yakışır.

Cok sevmiştik, artik o kadar sevmiyoruz!

Barış zam istiyor arkadaşlar zamm! sane bile 8 milyom aliyorsa bu adil değil.
Baris, ne zaman PL ve Bundesliga’nin icinden gecti veya CL’de basari gordu? Biz gercekten insanlari bir anda yukseltip, bir anda dusurmekte en basarili milletiz.
5 milyon cok bile teklif etmisler. Biz Arap kulubu muyuz?

Adaletsiz bir durum yok. Getirsin istedigimiz bonservisi gider. Getiremezse de pasa pasa oynamaya devam eder.

Kendisi genc insan. Onu da cok suclamiyorum. Bence bu is biraz daha zam almasiyla kapanir.

Barış zam istiyor arkadaşlar zamm! sane bile 8 milyom aliyorsa bu adil değil.
Sane bile mi?
Sane 11 yıl City-Bayern geçmişi var. Geçmişine alıyor adam bu maaşı, bu sadece bizde değil her yerde böyledir. Hatta sadece sporda değil iş dünyasının tamamında böyledir.

Siz bir şirkette çalışan 5 yıllık uzmansınız, en büyük iki holdinglerde 10 yıldır çalışmış bir kıdemli uzman geliyor. Siz yöneticinize “ben daha çok iş yapıyorum. Ben de o maaşı istiyorum” diyorsunuz. Afedersiniz ama yöneticiniz bir tarafı ile güler.

Ha Barış bey araplara gitmek yerine daha çok çalışarak Avrupa yolunu tutar. Real, Bayern vs yapar. Çok değil 2 sene orada kalsın, Sane’den daha fazla maaşa döner. Bu işin kuralı bu

Arslanım yapmaz öyle şey
Yani inşallah

5 milyon ne la, Arabistan piyasasına göre maaş mı verilir. Bu işin önünü alamayız abi. Böyle bi hayat yok.

Sane ve Osimhen transferleri bu konuda ters tepti sanki.
Önemli oyuncularımızdan ama bu noktadan sonra ve 40 milyon avroyu bulursa gitsin bence.

değerini bulan herkes gidebilir bunda hemfikiriz zaten ama eminim ki bu sene kalsa seneye 30'dan aşağı kesinlikle gitmez.

o yüzden 1 sene daha oyna sonra istediğin yere git. güzel bir kadro kurmuşken bu denli güç kaybı yaşamamız iyi olmaz. en azından bu sene.

Barış yeni bir transfer olmadığı için 8-10 milyon euro maaş istemesi normal bir durum değil gitmek isterse bir şey diyemem büyük para geleceğini garanti altına almış olacak ama kulüp istediği bonservis bedelini alamıyorsa satmamakta %100 haklıdır otur sözleşmeni bitir derler adama

Sövdüğümüz hain ilan ettiğimiz Kerem bile Benfikayla antremana maça çıkıyor. Sen ne ayaksın oğlum

Gideceği belli artık. Yerine tempolu aygır gibi bir ırgat bulmamiz lazım. Umarım yerini doldurmayı düşünüyordur okan hocam.

Sane 8.5 milyon Euro alır. Adam Bayern Münih, City'de yıllarca oynadı, Alman milli takımının oyuncusu. Keçiörenden gelip 2 yıl oynayıp 8 milyon Euro maaş istemek ne demek. Adamın hakkını Türkiye standartlarında zaten vermişsin, 3 ay önce sözleşme imzamis, seve seve oynayacak.

40’ın altına hayatta satmam daha pay ödeyeceğiz ben olsam barışış‘la konuşur Şampiyonlar Ligi performansını görelim git Avrupa’ya Futbol kariyerinde biriz bırak

Arabistana gittiğin anda futbol hayatın biter

bu isin boku cikti. controlden cikti cikacak. odenene paralarin haddi hesabi yok artik. biz ne real iz ne city.
Her sene CL top 10 oynasan ok diyecem ama avrupada rezil durumdayiz. Sampiyon olmakla bu paralar odenmez!. Osimhen Icardi gibi adamlar +15 para aliyor.
Gelen 5 milyondan basliyor pazarliga. ben sonumuzu iyi gormuyorum. Insallah en yakin zamanda bir cozum bulunur.

Siyah paylaşım üzerine dedikodular çoğalmış. Barış eğer paylaşımı transfer için yapmamışsa 2 satır yazı yazıp paylaşım yapsa olay kapanır.

Geri
Üst Alt