#53 Barış Alper Yılmaz

gitsin ya hu
cukkacı herifler durmasın takımda

tahammül edemedi oynamaya sane'nin falan kontratı görünce. kendini onla bir tutuyo resmen

avrupaya gitmeye g*tü yemedi ama
saudiye giden adamlar futbol taraftarlarından saygı beklemesinler, göremezler çünkü
Millet diyor ki sane osimhen icardinin maaşı görünce tabii ki yüksek maaş ister

Ee abicim bu adamlar barışın yaşında iken kendisini avrupada bir şekilde kanıtlamış adamlar. Barış avrupada neyi kanıtladı da maaş için zam istiyor veya para için gitmek istiyor. Zaten adam daha yeni sözleşmesini uzattı, uzatmasaymış o zaman? Veya daha fazla para isteyip imzalarım deseymiş yönetime

Kalsın barış iyi performans göstersin yönetim maaşına zam yapar zaten 4-5e çeker maaşını. Sezon bittiğinde ise gitmek isterse yine gider yaş olarak ideal yaşta yine benzer teklifi alır araplardan

Karakter meselesi falan millet deli gibi zırvalamış yine. 10 milyon dolar yıllık maaş ne demek kardeşim haberiniz var mı? Oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. Ay sonunu zor buluyoruz biz burda. Yıllık 400 milyon TL aloooo. Ailesi eşi dostu beynini kemiriyorlardir şu an herifin. Bide seneye daha yüksek fiyata satarız falan diye zırvalamışlar o tam bir fiyasko. Ne malum şampiyonlar liginde scip batirmayacağı veya dünya kupasında sakatlanmayacağı. Bi de forma savaşı var tabi sağ bekte başlar haftaya herif garantisi de yok o işin. İcardi döndü osimhen döndü nerde oynayacak. Ben empati kuruyorum barışla malesef durmam.

Karakter meselesi falan millet deli gibi zırvalamış yine. 10 milyon dolar yıllık maaş ne demek kardeşim haberiniz var mı? Oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. Ay sonunu zor buluyoruz biz burda. Yıllık 400 milyon TL aloooo. Ailesi eşi dostu beynini kemiriyorlardir şu an herifin. Bide seneye daha yüksek fiyata satarız falan diye zırvalamışlar o tam bir fiyasko. Ne malum şampiyonlar liginde scip batirmayacağı veya dünya kupasında sakatlanmayacağı. Bi de forma savaşı var tabi sağ bekte başlar haftaya herif garantisi de yok o işin. İcardi döndü osimhen döndü nerde oynayacak. Ben empati kuruyorum barışla malesef durmam.
sen sabaha kadar empati kur. Bizi ilgilendirmez satmıyoruz alemin kerizi yok. 50 milyonu getirecekler. Yemişim maaşını.

Karakter meselesi degil. Profesyonelce yaklasmis, anlarim. Ama o zaman da biz (Galatasaray), profesyonelce davraninca ses cikarmayacak. Ya gelip idmanina cikacak, ya da istedigimiz bonservisi getirecek. O sozlesmeler tek taraf icin yapilmiyor.

Bu transfer döneminde talip olduğumuz çoğu oyuncu kendi çıkarlarını düşünürken aynı zamanda kendi kulüplerinin de çıkarlarını düşündüler. şayet kendisi böyle bir yaklaşım göstermeyecekse, adamligindan şüphe ederim.

Gitmek istiyorsa araplara, net elimize 45-50 euro grtirsin Menajeri ondan sonra gidebilir. Öyle ucuza kacarim dönemi bitti artik.

Reis hayırli olsun, sende mi bu transferden pay alacaksın yoksa? öyle şeyler yazmışsın ki kulübün çıkarlarindan çok Barışın çıkarlarını düşünmüşsün.

Maaş dengesizliği yüzünden daha çok konuşuruz bu mevzuları bu sene. Askere kumanya vermezsen garnizonu yakar.
Barış önce gitsin inter, arsenal,bayern,city, napoli'de 1 sezon ilk 11 oynasın söz ona 10 milyon maaş vereceğiz. Öyle her önüne gelen torreira,sane,sanchez... maaşı isteyemez. O maaşlar kariyerli yıldız oyunculara verilir dünyanın her yerinde. Barış ligde en çok kazanan yerli oyunculardan, daha 2 ay önce zam yapıldı yine,haddini bilmezlik ve paragözlük bu yaptığı

Yav sen kimsinde Sane Icardi vs vs gibi bir Maas bekliyorsun acaba? Sogutma kendinden BAYım ya..

Yav sen kimsinde Sane Icardi vs vs gibi bir Maas bekliyorsun acaba? Sogutma kendinden BAYım ya..
Bu da yeni adet oldu. 3 ay top oynayan yıldız oyuncu maaşı istiyor. Demek bu barış, sane gibi yıllardır city,bayern'de ilk 11 oynasa 50 milyon maaş isteyecek. Yerli topçulardaki şımarıklık ve kendini bilmezlik başka seviyede

Yerli oyuncun icin maasimiti olacak, bundan daha fazlasini istiyorsan getir yuksek vir bonservis teklif sonra o maasi avrupada yada araplarda kazsn diyeceksin. Suan bsrisa kimse avrupada 5 milyon maas vermez. Bunu bildi icinde araplari tercih etmesi normal ama o vakitde araplarin duzeyinde bonservis getireceksiniz

Ya abi senin menajerine kafam girsin kulüp izni olmadan nasıl konuşursunuz ya

Hayır sen de kulüpten izin alın önce diyemiyor musun

Herhangi bir PL takımında olsaydın bu tavrı yapamazdın neom mudur ne haltsa izin vermediler gitmeme diye

siyah ekran paylaşmak nedir ? işkencemi ediyorlar sana ya da aylardır paranı mı alamıyorsun ?

napoli'den gelen aktif olarak dünyanın en iyi 5 santraforundan biri olan adam bile 50 milyonu elinin tersiyle itip geldi, bizim amatör kümeden aldığımız futbolcu 1 sene top oynadı diye 10 gün kalmışken ortalığı yıkıyor. Yazık

zaten mevcut teknik heyetle avrupada bir cacık yapacağımız yok. doğal olarak türkiye ligindeki performanslı ile 25 + teklifin avrupadan gelmesi imkansız. Neom net 40'ı gördüğü an satar yönetim zaten

Son düzenleme:
Bakıyorum empati naraaları havada uçuyor. Ne hikmetse empati birterk GALATASARAY lehinde işlememiş. Yok öyle aldım kaçtım ayağı. Kapı gibi sözleşme var. Daha dünkü bebe sırf koşup 3 pozisyon yedekledi diye Galatasaray'ı satamaz. Terimin tek sevdiğim yönüde bu işlerde kesip atması. Okan Buruk kesebilecekmi bakalım barışı ? Yemez gibi duruyor. Ne güzel ya sözleşme yap zamlı maaşı al, ilk teklifte kıçın başın ayrı oynasın. Verin abi kadro dışıyı. Adamlar koca Osimheni 1 sezon kadro dışı bıraktı. İneklik yapmaya gerek yok kısacası

Sanki bizde asgarî ücrete oynuyor , 5 milyon verecekmişiz işte aç mı kalacaksin ulan. Bundan böyle hic bir topcuyu gereğinden fazla sevmiyecegim.

Geri
Üst Alt