1 günde her şey nereden nereye geldi gerçekten yazık.
Sen yanı başındaki Osimhen'den İcardi'den hiç mi bir şey öğrenmedin diye düşünüyor insan. Onlar da kendi gelirlerinin çok çok üzerinde paraları bıraktılar. Sadece Osimhen Arabistan'da 5 yılda 250 milyon para kazanacaktı. Dünyanın en iyi 3 santraforundan birinden bahsediyoruz. Bu da mı kafanda bir şimşek çakmadı? Kerem'in Fener'le adı geçtiği anda kulüpsüz kaldığını da mı fark etmedin? Para için bunları yapanın ne Galatasaray ne Fenerbahçe taraftarına hiçbir şekilde yaranamayacağını da mı anlamadın?
Geldiğimiz nokta çok kötü, menajerinin oyunlarına kanıp bütün kulübü ve taraftarı karşısına alacak kadar aklını kaybetmesi çok kötü, geri dönülemez bir noktaya geldiğimizi hissettirmesi çok kötü ama bana göre en kötüsü 2-3 yıl sonra Fener'de izleme ihtimali. Kardeşimiz gibi sevdiğimiz, Osimhen'den, İcardi'den farklı görmediğimiz çocuk belki de şimdi kafasında bir Galatasaray düşmanlığı kuruyor, işte beni bırakmadılar, benim hak ettiğim değeri vermediler masallarıyla beyni yıkanıyor ve bu menajerinin kurduğu yalan düşmanlıkla Fener forması giyip bize karşı oynamak isteyecek kadar bilenecek belki de. En acısı da bu.
Biz Barış'ın yerini doldururuz da insani anlamda böyle sahiplendiğin, seni asla yarı yolda bırakmayacağını düşündüğün bir adamın bu seviyelere gelebilme ihtimali acı veriyor. Şu yaptığı bir kritik hatayla belki de her şeyi çöpe attı ama farkında olduğunu bile sanmıyorum.