#53 Barış Alper Yılmaz

Sola II Kal La sloganı ile barış ürünleri çıkartıp maasını 6 milyon euro yapmaliyiz

Mertens keşke Araplara gidip para kazansaydım diye düşünüyordur

Araplardan kazanacağı para 2 sene bilemedin 3 sene olurdu sonrası çöp
Ama koskoca Galatasaray camiasının kapısı sonsuza kadar kendisine açık para da kazanır prestijde kazanır ileride bir zaman gelir yolumuz tekrar kesişir hoca olarak,antrenör olarak,menajer olarak,sportif direktör vs.
2-3 yıllık Arap sevdası için bir ömrü boşa harcamaya gerek yok
Barış bunu anlaması için gitsin istiyorum tabi bizim istediğimiz şartlar altında..

Para için seni sen yapan kulübü satanlar iki gün sonra para önemli değil bu formayı giymek önemli diye açıklama yaparlar. Yine en büyük GALATASRAYLI onlar olur. Cefayı taraftar çeker sefayı bunlar sürer.

Ben halen gitmesinden yana değilim. Özellikle şerefsiz menajer oyunlarıyla bizim yönetiminde iş bilmezliğiyle Kerem gitti, Yunus az daha gidiyordu şimdi de sıra Barış'a geldi. Hem yerli olup hem de bu kadar katkı veren, takıma güç katan ve her mevkide sorunsuzca görev yapan başka bir adam bulamayız. Ayrıca transfer döneminin sonuna geldik, ihtiyacımız olan transferleri bile yapamamışken Barış'ın yerine şu an hiç dolduramayız. Buradaki sıkıntı menajeri olacak karaktersiz herifte. O problemi çözüp Barış ile tatlıya bağlamak en iyisi.
Tatliya baglanmali ancak bu zam yaparak olmamali. Oyuncular artik sozlesme imzalamanin bir anlami oldugunu anlamali.

Hala kadro dışı haberleri gelmediyse bu sezon ümidi kesmek lazım dingonun ahırına dönmüş kulüp ne demek idmana çıkmamak siyah ekran paylaşmak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menajeri koyu fenerli.
Barışcım 2028 e kadar sözlesmen var adam gibi bonservis getirirsen güle güle sana aksi takdirde bekleyeceksin kardeşim ama duygusalliğa yer yok artik bunu bil.

Yapacagi aciklama.ile baglarin tamamen kopacağını düşünüyorum umarım yanılırım

Hayatımda ilk defa bir Galatasaray topçusunun kariyerinin bitmesi için hevesleniyorum ki yaşım 33 kimleri gördüm kimleri ne ihanetler gördüm anladınız siz onu ! Nasıl barış efendi nefret sıralamasında ilk sırayı alacak çok merak ediyorum

Hadi diyelim biz paradan vazgeçtik 3 yıl top oynamamayi göze alabilir misin? Baskıyı yanlış yere yapıyorsun gitmek istiyorsan o araplara baskı yap seni varedenlere değil

Beni tersten got etmiş futbolcu. Kesinlikle desteğimi çektim

Madem bu kadar gitmeye heveslisin Barış efendi; istediğimiz bonservisi getir, sonra yallah arabistana
Sanırsın burada karın tokluğuna oynuyor ya

Önümüzde kanlı canlı kerem örneği varken radikal işlere bulaşmamak lazım
fener kereme maaşının 3 katını verdi keremin de gönlü vardı gitmeye ha geldi ha gelecek
sonunda kerem efendi tıpış tıpış benficada oynamaya devam ediyor
barış konusu da sene sonuna kadar tatlıya bağlanmalı

Geri
Üst Alt