#53 Barış Alper Yılmaz

Yau gören de Barış dışlanıyor zanneder. Abicim Barış’a her yerden gerekli ilgi ve sevgi gösteriliyor. Barış’ın da bir sorunu yok ayrıca

İcardi 1 yıl sonra takıma dönmüş. Tabii ki üçlü çektirecek.

1 yıl sonra sakatlıktan dönen takım kaptanı üçlü çekmeyecekse veya buna alınan olacaksa ondan hiçbir halt olmaz. Icardi istemese bile senin onu üçlü çektirmeye götürmen lazım.

Yau gören de Barış dışlanıyor zanneder. Abicim Barış’a her yerden gerekli ilgi ve sevgi gösteriliyor. Barış’ın da bir sorunu yok ayrıca

İcardi 1 yıl sonra takıma dönmüş. Tabii ki üçlü çektirecek.

1 yıl sonra sakatlıktan dönen takım kaptanı üçlü çekmeyecekse veya buna alınan olacaksa ondan hiçbir halt olmaz. Icardi istemese bile senin onu üçlü çektirmeye götürmen lazım.
Öyle bişide yok ya. Bakma sen bizim bakar körlere. İcardi çağırdı 3lü çektir dedi barışa Barışta nazikçe sen çektir dedi. Bizim içimizdekiler kaos manyağı olduğu için suyun karşı tarafınında öyle olması normal

En çok senin başarılı olmanı istiyorum.

Takımın en zor döneminde sol bek oynadın. Gereksiz futbolcular senin mevkini işgal ederken sen sabrettin ve sağ bek oynamaya burun kıvırmadın. Şimdi de santraforlar hazır değilken santrafor oynuyorsun. Sakatlanma pahasına tehlikeli pozisyonlara giriyorsun.

Sen Galatasaray yüzüsün. Galatasaray diyince aklıma Barış Alper geliyor artık.

Barışın iki maçta forvet oynaması Sane için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Galatasarayın felsefesini anlaması adına net bir şekilde anlamış olduğunu düşünüyorum

Çocuğu zorla satmaya çalışıyorlar belli ki ya.

Vallahi bak 6 yıldır gitmediğim stada gider Dursun, Kavukçu dinlemem ha.

Adam gibi yönetin kulübü.

Bu çocuk Araplara gitmek için bu aidiyeti göstermedi bizde. Hedefi Avrupa.

3 gündür hastaymış herhalde. Durduk yere bizi niye panige sokuyorsun Barış?

Yahu sacmalamayin.

BAY boyle ergen paylasim yapacak adam mi

barışa da ilgilenen kulüplere de herkese net mesaj verilmek zorunda, barış bu yıl şampiyonlar liginde oynayacak, bu yıl satmıyoruz. çok isteyen seneye sıraya girsin. bitti.

Geri
Üst Alt