#53 Barış Alper Yılmaz

Bu arada,biz gerçekten araplari fifiayya şikayet ettiysek sağlam ceza yiyebilir bu menajerler ,fifa taviz vermiyor bu konularda

Aha da buraya yazıyorum bugün Galatasaray 'dan gitmek için bunları yapan Barış bir-kaç sene sonra Fenerbahçe 'ye transfer olmak için çırpınır. Kerem 'le birlikte Fenerbahçe 'de görürüz...
O konuda kulübün aptallığı Trabzonu yaptığı gibi sözleşmesine madde yazarsin dönemez yada dönerse yuzde 50 para benimdir diye ,bukadar basit

Narin ayağına ad siyah paylaşımı yapıp aradan sıyrılma meselesi de müthiş.
Yazık lan ne karaktersiz misin menajerinin oyununa gelip küçücük sabiyi de alet ediyorsun.

okan a sorsan belki en sevdigi topcudur baris

en cok dokundugu, gelisimine katki sagladigi topcudur

3-4 sene önceki ile simdiki halini mukayese etsin

seni bu kadar seven, deger veren birini hancerlemek senin gibi menajer oyuncagina yakisirdi

okan a sorsan belki en sevdigi topcudur baris

en cok dokundugu, gelisimine katki sagladigi topcudur

3-4 sene önceki ile simdiki halini mukayese etsin

seni bu kadar seven, deger veren birini hancerlemek senin gibi menajer oyuncagina yakisirdi

Öylede okan hoca ve emrede gitmedilermi şampiyonluk yolunda zamanında belkide o zamanki managerin ahı çıkıyor 5 te 5 yapacaktık fenere verdik o sene kupayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

50+ pay getirmezsen hiç de bir yere gidemezsen beyefendi

Öylede okan hoca ve emrede gitmedilermi şampiyonluk yolunda zamanında belkide o zamanki managerin ahı çıkıyor 5 te 5 yapacaktık fenere verdik o sene kupayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre'yle Okan'ın gidişi başka. Misyonlarını tamamladı her ikisi de. Onlarla beraber Fatih hoca da gitti mesela. Üstüne sezon boyu paralarını alamayıp kupa finaline bile öyle çıkmış bi takımdı o, bu zamanla kıyaslanamaz.

ulan imalı mesajlar verip benzer işleri 2 maç sonra yapman da çok ilginç be barıs.
bu konu aslında sane geldi ne düşünüyorsun dünya yıldızlarıyla oynamak nası bi his sorusuna verdiği cevapla baslamıstı.
abi onlar iyi topcu ama biz de iyi topcuyuz falan.

ordan sonra kafa karıstı gitti bence.

Antepe gol attığında kewell sevinci yapıp kereme gönderme yapıyordun, Kerem ise feneri para için seçmişti. Şimdi sende para için galatasarayı bırakma evresine geldin. Bir kere de şaşırtın kardeşim.

Kulubun yapacagi Barisi kadro disi birakip 50 milyonu getirirsen gidebilirsin diyecek yok getiremiyorsan ozur dileyip topunu oyna diyecek. Hakan Calhanoglu İnter olayinda İnter Hakan gitmek istiyor diye bedavaya aldigi adamin bonservisini dusurdu mu ?

Hakan seve seve gitti ben İnterden ayrilmayi zaten hic dusunmedim dedi topunu oynayacak iste. Kulup dik durmali. Her sey para degil arkadas.

Şu açıklamadan sonra artık bu kulüpte tutulmamalı. 50m civarına bırakılabilir.

Kulubun yapacagi Barisi kadro disi birakip 50 milyonu getirirsen gidebilirsin diyecek yok getiremiyorsan ozur dileyip topunu oyna diyecek. Hakan Calhanoglu İnter olayinda İnter Hakan gitmek istiyor diye bedavaya aldigi adamin bonservisini dusurdu mu ?

Hakan seve seve gitti ben İnterden ayrilmayi zaten hic dusunmedim dedi topunu oynayacak iste. Kulup dik durmali. Her sey para degil arkadas.
50 değil 70 isteyeceksin. Madem 2 sezon şampiyonlukta ve son 2 maçta Galatasaray'ı Galatasaray yaptığını iddia ediyor. Görelim ne kadar iyi topçu. Tam bir karaktersiz

kerem ve bu arkadaş için as olan galatasaray değil paraymış. Biz her yerliyi bülent korkmaz, hasan şaş gibi zannederek kendimizi kandırıyoruz.

Geri
Üst Alt