#53 Barış Alper Yılmaz

Allahin kekosu ulan avrupadaki topcular milyonlari reddediyorlar arabistana gitmemek icin, sende seni baris yapan kulube para icin zor durumda birakiyorsun.

Ben her zaman Barılş’ın 20 üstü m eurolara gitmesi taraftarıydım. 30-40’a teklif varsa hemen gönderilmeli. Barış süper bir yetenek değil, Galatasaray 1-2 yıla yine yıldızını çıkarır.
Arda gitti, Kerem gitti vs herkesin yeri doldu, etin budun neydi k bize geldin topçu oldun. Emekleri için teşekkür, yolu açık olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen senenin çoğunda yerden yere vuruldu ya ilk maçta 2 penaltı atınca saçmasapan kıymete bindi şimdi, bizim için çok net yetersiz bir kanat oyuncusu.

Yönetimin yapacağı tek şey var:
50 + keçi payını ver git Arabistan da mı oynarsın Katar da mı oynarsın naparsan yap. Bu parayı getirmiyon mu çık antrenmana adam gibi antrenmanını yap, gerektiğinde çık oyna. Bitti.
Bu bir itibar meselesi. Kimse Galatasaray dan büyük değildir.

Sondu artık.Bundan sonra yerli sınırına destek vermeye devam edeceğim, sevdiğim son yerli oyuncuydu bana da ders oldu yerli oyuncuya güven olmayacağı.Yabanci olsun isterse cuesta olsun bu saatten sonra

İpler kopma noktasına gelirse eğer maksimum kazançlı çıkmak zorundayız ama umarım kalır gitmesini istemiyorum. Eğer gidecekse soktukça sokalım,

- 60 milyon € peşin bonservis bedeli
- Keçiören payının ödenmesi
- Burdan bir takıma satılırsa tazminat
- Sonraki satıştan %30-40 pay

Gerçekten bu paraları edecek adam degil..hemen satalım.zaten taraftar bu hareketleri unutmaz..bu kadar kötü kariyer yönetimi yapan adamdan hayır gelmez...lookman falan alınsa keske yerine topçu izlesek..

Aklın varsa kendi bonservisini ödeyip git bay

50 bin kişinin önüne nasıl çıkacaksın bir daha?

bana arkasinda koc var gibi geliyor, yapin teklifi aklini karistirin diyemezmi? bence kesin yaparlar!

Barış mücadeleci yapisiyla ön planda oluyordu teknik yok oyun aklı yok fazla yüz veriliyor böyle tiplere daha düne kadar topa canlı bomba muamelesi yapan adamlar gs'ye ihanet peşinde satın gitsin

Abi kimse Barış Ronaldo, Messi gibi futbolcu o yüzden ayrılmasın demiyor ki? Süreç boyunca başlı başına ihanet edildi neredeyse sorun o. Olay şeref meselesine döndü bence bizim için bu yüzden acil bir şekilde kadro dışı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray 'ın inatla reddettiği, kendi ederini bulmadığı bir teklifle üstüne üstlük şampiyonlar ligi kadro bildirimi için bu kadar az kalmışken öyle teklif edilen 30-35 mil.€ teklifi kabul etmeyeceğimizi kendi bilmiyor mu?

Ne diye çocukca işlere kalkışıyor çok merak ediyorum. Hafta boyunca antrenmanlara çıkmıyor, siyah ekran paylaşımı yapıyor hatta işi yüzsüzlüğe vurup menajerine o saçma sapan açıklamayı yaptırıyor

Ne vardı önce Galatasaray ile anlaşın deseydi Arap takımına ne kaybederdi? Transfer olacaksa da Galatasaray 'ın çıkarlarına uyduğu için kabul edildi der güzelce uğurlardık, transfer olmazsa da Barış hiçbir şey kaybetmeden çok da iyi başladığı sezona devam ederdi

Şimdi durum öyle bir hale geldi ki Barış bugün ütopik bir bedelle transfer olsa bile Galatasaray kariyerini kaybetti Barış. Transfer gerçekleşmezse de burdan dönüşü çok zor Barış 'ın işin açıkçası ben bir daha Barış 'ı Galatasaray formasıyla izlemek istemiyorum, o formayı bir daha giymeyi hak etmiyor

Kerem'in kahpeliğini unutturdun tüm okları üstüne aldın helal sana kardeşim. Doğru yoldasın devam et. Sonunda Galatasaray kazanır, sen pişman olursun. Buraları da okuma sakın, geç kaldın.
Kerem bile Galatasaray 'dan gidiş sürecinde bu kadar büyük saygısızlık yapmadı. Antrenmana da çıkıyordu maça da hı karakterini gittikten sonra ortaya çıkardı. Barış daha gitmeden yamuk yapıyor helal olsun

Geçen hafta Barış taraftarın en sevdiği oyuncuyken bugün Kerem 'den bile daha çok nefret edilen birine dönüştürdü kendini

Bunu çok iyi anlamış olduk bir daha hiçbir yerli oyunucumuzu böyle pamuklara sarıp fazla şımartmamak gerekiyor. Buldukları ilk fırsatta arkamızdan vuruyor istisnasız hepsi

Boşuna yangın yapıyo herkes. 40-50 getirsin gitsin zaten 35 i veren 40 ta verir. Bir kanat alırız takmayın kafaya. Barış rakibin kanadını yıpratsada skor ve asist anlamında hep yanlış tercihler ve saçma sapan şeyler yapıyodu. Ben naapiyim öyle faydayı. Sağ bek oynadı ama sadece idare etti. Pozisyon almayı bilmediği için golde yedik. Tabi bu onun suçu değil ama sağ bek oynasada aslında pekte fayda etmedi. Sadece insanlar öyle gördü. İşin aslına gelince Barış mı skorer ayağı temiz hızlı bir kanat mı. Ben skorer olanı tercih ederim. Bu fiyatları bir daha bulur mu onu da bilmiyorum. Nelson da böyleydi görüyoruz. Bazı ikon adamlar hariç ederini bulanı göndermezsen zarar ediyosun. Bide 5M maaş teklif etmiş yönetim. Büyük kumar olurdu. Barış fitness vs çalışmayı bıraktığı yada azalttığı anda biter bu arada. Çünkü yetenek ve teknik kalıcı fizik geçicidir. Bariş teknik olarak maalesef cok iyi değil. O yüzden gitsin abicim boşuna telaş etmeyin.
Son diyeceğimde Araplara 23 yaşında giden adamdan hayır gelmez.

bunlar net kalleş tipler. bunların para için atmayacağı takla, yapmayacağı hainlik yok. kerem'de yalandan filistin, gazze paylaşımı yapar yahudi parayı verse sponsor olarak kabul eder. ha fener ha israil sonuçta kişiliğin yok. bu desen1 ay olmuş sözleşme yeniliyorsun şimdi antrenmana çıkmıyorsun, menajerin kardeşli mardeşli açıklama yapıyor. sizin profesyonelliğinize tüküreyim. siyaset girmese işin içine futbol kariyerini bitireceksin bunun.

3 sene bizim topçumuz verin 1. ligde bir kulübe orada kiralik oynasın bu sene.
Bizden uzak dursun.

Geçen senenin çoğunda yerden yere vuruldu ya ilk maçta 2 penaltı atınca saçmasapan kıymete bindi şimdi, bizim için çok net yetersiz bir kanat oyuncusu.
Hala barışı basit bir oyuncu olarak görüyorsun evet topla yetenekleri kısıtlı saç baş yolduruyor ama hayvani bir fizik gücü var ve bu sezon avrupada o güce ihtiyaç duyacağız

Barış yeri geldiğinde kaç tane yeri yedekliyor. Yunus akgün mesela çok iyi ama sağ hariç pek oynayamıyor. Barış ise sağ sol önde veya beklerde oynattık adamın gıkı çıkmadı. Bu sezon İlk 2 maçta barışın olmadığını düşün. Osimhen alındığı gibi barış da satıldı diyelim kim oynayacaktı santraforda?

Barış evet basit topçu fbjklilerde öyle görüyor ama getirisi fazla bi topçu. Barış giderse minimum 2 transfer şart. Sane ve yunus haricinde kanat oynayacak adam kalmıyor

Hala barışı basit bir oyuncu olarak görüyorsun evet topla yetenekleri kısıtlı saç baş yolduruyor ama hayvani bir fizik gücü var ve bu sezon avrupada o güce ihtiyaç duyacağız

Barış yeri geldiğinde kaç tane yeri yedekliyor. Yunus akgün mesela çok iyi ama sağ hariç pek oynayamıyor. Barış ise sağ sol önde veya beklerde oynattık adamın gıkı çıkmadı. Bu sezon İlk 2 maçta barışın olmadığını düşün. Osimhen alındığı gibi barış da satıldı diyelim kim oynayacaktı santraforda?

Barış evet basit topçu fbjklilerde öyle görüyor ama getirisi fazla bi topçu. Barış giderse minimum 2 transfer şart. Sane ve yunus haricinde kanat oynayacak adam kalmıyor
bizim için yetersiz bi kanat oyuncusuymuş hem de çok netmiş yok yaw :asd:

Geri
Üst Alt