#53 Barış Alper Yılmaz

Hala barışı basit bir oyuncu olarak görüyorsun evet topla yetenekleri kısıtlı saç baş yolduruyor ama hayvani bir fizik gücü var ve bu sezon avrupada o güce ihtiyaç duyacağız

Barış yeri geldiğinde kaç tane yeri yedekliyor. Yunus akgün mesela çok iyi ama sağ hariç pek oynayamıyor. Barış ise sağ sol önde veya beklerde oynattık adamın gıkı çıkmadı. Bu sezon İlk 2 maçta barışın olmadığını düşün. Osimhen alındığı gibi barış da satıldı diyelim kim oynayacaktı santraforda?

Barış evet basit topçu fbjklilerde öyle görüyor ama getirisi fazla bi topçu. Barış giderse minimum 2 transfer şart. Sane ve yunus haricinde kanat oynayacak adam kalmıyor
Gidecek zaten rengim gittikten sonra yerine transferler yapılır bakarız bu sene

Neom’un gercekten Baris’a 50-60 milyon verecegine inanan var mi? Bizim yonetimimiz gidip dusuk bir bonservisi kabul etmedigi surece (ki insallah etmezler), Baris efendi yalvarip kadroya donecek. Yanina kalan tum taraftarin sevgisini kaybetmek olacak. Bundan sonra ne kadar armayi operse opsun, hic bir zaman eskisi gibi olmayacak. Baris resmen kendini yaktin. Simdi kurtarsin bakalim seni o menejer bozuntusu.

Kimler geldi kimler gecti... Hic gerek yoktu baris. Kendine yazzik ediyorsun.
Son günlerde oldugu gibi anilmak istemezsin dicem ama artik bence cok gec.
En son kimde böyle sacma karman corman durumla karsilastik? Tatile giden ve sonradan F5'e imza atan merdar mazizmi?

Denilene gore;
12m yillik maas x 5 yil
5m imza parasi (bonservisli oyuncu icin imza parasi..??)
5m temsilci payi

Bu sekilde toplam 70m gibi bir para oluyor. Bu sark kurnazlari kendilerince oturup Galatasaray'i da 30m'a ikna ederiz demisler. Toplam 100m'luk pastanin sadece %30'u GS'a kalacak. Yok oyle yagma.

Baris seninle oynuyorlar kardesim. Simdi onunde iki secenek var; bizim temiz 50m'umuzu getir ve git, veya Mr. Maldan'i kov; hocadan, baskandan ve taraftardan ozur dile; kaldigin yerden devam et.

Barışı kim yönlendiriyorsa kariyeriyle oynuyor umarım bunu akledebilecek feraseti vardır.

Baris da bes kurus akil yokmus, ya Galatasaray bu teklifi kabul etmezse ne oluru hic düsünmemis, simdi seni isteyen araplar vazgecerse ne halt yiyeceksin?. Ozaman kendi maasdindan düsüp bonservisi denk getireceksin. Bos yere rezil.ettin kendini. Senin ve Menajerin elinde hic bir koz yok. Üc yillik sözlesmen var.

Satilmis hain herif

Galatasaray seni kertenkele zarganayken, Keciorende buldu yetistirdi adam etti. Menajerine one sokma, kendin aciklama yap korkak herif.

ilk ic saha macinda gorursun nolacani

Çok garip şeyler oluyor.
Para uğruna Araplara gitmek isteyen son Adam Barış’tır diye düşündüm hep.
Geçmişteki konuşmalarına dayanaeak zaten bu sonuca varırız.
Her zaman Avrupa hayalini dile getirdi. Arabistan ne alaka ya?
Her şampiyonluk kutlamasımda sarhoş gezen adamın Arabistan’da bu özgürlüğü kaybedip, İstanbul hayatına alışmış birisinin orada mutlu olacağını zannetmiyorum.
Son günlerdeki halleri beni açıkcası çok şaşırttı, sonuçta gitmek istediği takım Bayern Münih, Real Madrid, Liverpool falan değil.
Ki bizde de çok iyi r kazanıyor. 2.7 Milyon Euro artı Bonus az mı sanki? Avrupada hiç bir takımda bu parayı alamaz net olarak bu arada.
En fazla 4 Milyon Euro brüt verirler Barış seviyesinde olan futbolcuya. Ha kendini orada ıspatladıktan sonra ikinci sözleşmede zam yaparlar, o ayrı konu.

Barışın tavrı beni açıkcası çok şaşırdı, karakterini sorgulamaya başladım açıkcası. Bu saatten sonra da zaten takımda kalabilir mi bilmiyorum, takım içi huzuru bozacak adama hiç ihtiyacımız yok. Süresiz kadro dışı bırakırım eğer Neom bize net 50 Milyon Euro artı Keçiören payını ödemezse.

Yerine de keşke Beratı geri alsak ve yetiştirsek. Barışın yerine aldığın adamın bonservisi zaten 25-30 Milyon da başlar. Bu paraları harcamaya gerek yok bence.

Akil alir birsey degil. Baris, sen bu kadar taraftarin sevgisini nasil hice saydin? Onu da gectim, hic durumu analiz de mi etmedin? Simdi Galatasaray satmam diye israr ederse veya o cok istedigin Araplar bonservisin yuksekligi nedeniyle baska bir oyuncuya giderse ne yapacaksin? Gercekten yazik ettin kendine. Belki bir sekilde yonetim seni affedecek, ancak bu taraftar affetse bile bir daha asla gozlerinde ayni Baris olmayacaksin. O kadar salakca birsey yaptin ki, bunu seneler sonra kitaplarda falan yazacaklar.

Yok o aklına girmiş, bu kandırmış geçiniz
Transfer işi ciddidir, maçta 11 değil de yedek başlarsın en fazla. Onu da sakatlık vs. bir nebze anlarım ama idmana çıkmamak nedir ya
2 gr aklı olsa bu duruma düşürmezdi kendini

Ben biraz sakinleşince duruma farklı bir yerden bakabildim. Barış yerden göğe haksızdır ve yazacaklarımın bununla ilgisi de yoktur belirteyim. Fakat Barış hadisesi suyun karşı tarafı için tam bir win-win olayına dönüşmüş durumda. Ben bunu irdeleyeceğim.

Barış ilk iki haftada 6 puana direk katkı verip lige de fırtına gibi bir giriş yaptı. Dosta güven, düşmana korku saldı. Kerem olayına da insiyatif alıp, tepki vererek taraftara adeta ben Galatasaray'ım mesajı verdi. Peki üç günde ne oldu da birdenbire böylesine 180 derece dönebildi? Bu çok anormal bir durum değil mi? Birden ortaya bu Araplar ve menajeri çıktı ve maaşta inanılmaz bir rakama çıkarak adamın adeta aklını aldılar. Zamanlama ve gelişmeler çok şaşırtıcı ve hiç te doğal ilerlemiyor.

Fener için win-win hadisesi ise şöyle; şimdi eğer Neom 60'ı verip Barış'ı alsa transferin son günleri en iyi yerlimizden oluyor, yerini dolduramıyor ve güç olarak zayıflıyoruz. Yok eğer Barış'ı satmayıp kadro dışı bırakırsakta yine aynısı oluyor, zayıflıyoruz. Bu durum her türlü onlara yarıyor. Şah-mat, durumdan kaçış yok.

Sosyal medyaya bir baktıktan sonra ben bu işin arkasında veya biryerinde Koç'un olduğundan aşırı derecede şüphelenmeye başladım. İlk haberi Yağız hem de bir gün önceden giriyor. Ertesi günse Fener'in agıcıları, satın alınmış hesapları konsolide bir biçimde aşırı sessiz. Galatasaray sözkonusu olacak ve bu hesaplar tek bir Barış'a destek mesajı atmayacak, sizce bu mümkün mü?

Emin olmamakla birlikte durum şöyle gelişmiş olabilir; Koç, Fener'e küfretmiş Kerem'i bile 5 milyonla çevirebildiğini görünce bu durumu farklı bir şekilde deniyor olabilir. Neom'un rakamları 30 bonservisten maaşı da 7'den birden nasıl buralara fırladı? Acaba bunların vereceği maaşa, bonservise katkı sözü verilmiş olabilir mi? Fenerli olduğu iddia edilen menajeri de Barış'ı birden gazlayıp, zihnini de 12 milyon ile bulandırmış olabilir mi?

Menajeri için GFB'yi takip eden bir fenerli diyorlar. Yağız ilk tweeti atan kişi ve sosyal medyadaki algıcı hesaplarından Barış'ı savunan tek bir tweet okumadım (ya da benim keşfetime mi düşmüyor). Aşırı sessizler. Barış X'te lime lime edilirken bunların Barış'la ilgili tek bir tweeti yok. Bu durum, olur da Barış satılmazsa bari kamuoyunun gazıyla kadro dışı kalmasının garantilenmesini destekler nitelikte ilerliyor.

Koç gibi birinin zerre günahını almak istemem ama bu durum aşırı garip ilerliyor ve sizce de en çok onlara yarıyor değil mi? Benim ki bir teori. İnsan şüpheleniyor çünkü kamuoyu hiçbir konuda bukadar hemfikir olduğunu görmedim hem de konu Galatasaray aleyhine iken.

Son düzenleme:
Kontrati bizde, gelip bize yalvaracak, yoksa satmasinlar.... sen Galatasaray'a trip attamazsin.

Hakkını vermek lazım. Yoksa yol olur yol.

Hemen satalım ve bir kariyer nasıl mahfedilir izleyelim..cenk tosun gibi olur sonu..bundan sonra bizde dikiş tutmaz.kazanacagimiz paraya bakalım.

Hala süresiz kadro dışı haberi gelmedi ya yazıklar olsun bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_8953.webp

Galatasaray mutluluktur diye yazmış daha 2 hafta önce. Ah şu para insanları neye çevirebiliyor be.

Geri
Üst Alt