#53 Barış Alper Yılmaz

_fo1p8.gif

Paylasilan istatistiklere baktım adam bu olaydan sonra 1 tane iyi maç çıkarmamış. Yani bilerek kötü oynuyor bu bariz.

Vallahi kalması gerekiyor diyen aklıma tüküreyim. Ederini bulan oyuncuyu göndereceksin. 40 milyon euroyu alacaktık o da seneye fenerine gidecekti.

Bugün sane ve yunus ta kötü oynayınca ve kadro kısıtlı olunca sıkıntı yaşadık. Singo iyileşince bunu kulübüye atmak lazım. Devre arasında 2 tane kanat almak şart oğlu şart.

Bu saatten sonra 3e 5e bakmadan yollayacaksın. Kangren olmuş parmağı takımda tutmanın anlamı yok. Bütün huzuru bozacak takimda.

Yönetim maaşına zam yaptı hoca da önce destek verip sonra forma şansı verdi. Nerden bakarsan bak çok kötü yönetilen bir süreç.

Bakalım hangi enayi takım buna para verecek. Kulübe de sürünme şansı da kalmadı kimbilir kaç para maaş alıyor Paşa.

13 eylül'de eyüpspor maçında sonradan girip iyi oynamıştı.
o günden sonra tek icraatı liverpool maçının ilk yarısında oldu. gerisi maalesef boşluk. üzücü
devre arasında mutlaka kanat almamız lazım. barış düzelse bile

Hwrif diklemiyor yaw. Mac seciyor resmen. Lanet olasi daha 24 yasinda falan herhal. Gece hayati bitirecek bunu.

Samimiyetsiz gerçeklerden uzak yorumlar.
yemin ederim barış geçen sene neyse şimdide o.Hadi diyelim sözleşme tepkiler falan bir tık daha kötü.
Genel medyada youtubeda Yapılan yorumlar falan inanıılmaz.

Bunu her zaman söylüyorum.Başımızda birazcık futbolcudan anlayan adam barışı piyasa yapmışken hemen elden çıkarırdı.
Başımızda öyle iş bilmezler varki bırak göndermeyi hem satmadılar birde üzerine o kadar olaydan sonra zam yaptılar.
Ondan sonra bu başımızdaki adamaların şampşyonlukta ekstra hiçbir faydaları yok deyince kızıyorlar.

Samimiyetsiz gerçeklerden uzak yorumlar.
yemin ederim barış geçen sene neyse şimdide o.Hadi diyelim sözleşme tepkiler falan bir tık daha kötü.
Genel medyada youtubeda Yapılan yorumlar falan inanıılmaz.

Bunu her zaman söylüyorum.Başımızda birazcık futbolcudan anlayan adam barışı piyasa yapmışken hemen elden çıkarırdı.
Başımızda öyle iş bilmezler varki bırak göndermeyi hem satmadılar birde üzerine o kadar olaydan sonra zam yaptılar.
Ondan sonra bu başımızdaki adamaların şampşyonlukta ekstra hiçbir faydaları yok deyince kızıyorlar.
Tüm maçları izlemene gerek yok feneri 2-1 yendiğimiz kupa maçını izle. Hayvani bi fark var geçen seneyle arasında. Çok uzağa gitmeye gerek yok sezon başına bak.

Futbolda dün bugün yok

Haklı çıkacağım mastürbasyonu yapmak için edilen laflara bak ya

Geçen seneye bile gitmeye gerek yok sezonun ilk 3-4 maçında tek başına sürükledi takımı, sonra o aptal sürece girdi ve kendini bitirdi.

Mbappeye şimdiden bok gibi topçu demeye başla 10 yıl sonra ben demiştim dersin adam bitince ne güzel dünya

Futbolda dün bugün yok

Haklı çıkacağım mastürbasyonu yapmak için edilen laflara bak ya

Geçen seneye bile gitmeye gerek yok sezonun ilk 3-4 maçında tek başına sürükledi takımı, sonra o aptal sürece girdi ve kendini bitirdi.

Mbappeye şimdiden bok gibi topçu demeye başla 10 yıl sonra ben demiştim dersin adam bitince ne güzel dünya
Firindan yeni çıkmış simit tadinda bir yorum.

Barışa destek olmaya devam etmeliyiz, kalacaksa da satacaksakta bu gerekli.

Tüm maçları izlemene gerek yok feneri 2-1 yendiğimiz kupa maçını izle. Hayvani bi fark var geçen seneyle arasında. Çok uzağa gitmeye gerek yok sezon başına bak.
Liver maçındada faydası oldu.Ne değişti.
Yahu bırakın öyle çok fark yok..
Sezon başında iyi oynadığı dediğiniz maçlarda bile abartılı yorumlar var.
Gene iki maç sonra iyi bir maç çıkarır gol atar asist yapar.Ooo gene abartılı yorumlar başlar..50 milyona satılmaz len yorumları falan.
Satacaksın arkadaş satacaksın.Akıllı olacaksın.
Sanki ilk defa bir maçta çok fazla top kaybı yaptı.Çok maçı var böyle.
Dediğim gibi şimdi bir tık daha kötü olabilir.Ama öyle dağlar kadar fark yok.

Böyle olacağı belliydi, geçen sene de bir dönem çok kötüydü ama böyle tepkiler almamıştı.

Saçma menajerinin aklına uyarsa böyle olur.

Maaş artışı doğruysa kimse yüksek bonservis vermez bundan sonra Avrupa’dan, anca Arabistan’a gider.

Onca olaydan sonra sozlesmesine niye zam yaptiniz? Yaptiklarini odullendirip, baskalarina siz de yapin diye cesaret vermek icin mi? Daha zor satmak icin mi ? Sozlesme hak etmiyor ki zam hak etsin.

Barış hiçbir zaman iş bitirici tenik bir oyuncu olmadı ama mücadele olarak bu kadar eksik kaldığını hiç hatırlamıyorum fiziksel durumu özellikle takım presinde çok bariz biçimde hissediliyor. Mental olarak da fiziksel olarak da berbat durumda insallah toparlar takımdaki kanat yokluğunda boşluğunu doldurmak imkansız. Ahmet'i falan gördük işte futbolcuya benzemiyor Barış'ın ölü haline bile ihtiyacımız var şu an için.

Geri
Üst Alt